Woonbeurzen 2024 - 2025

Landelijk Atelierweekend

386
Het Landelijk Atelierweekend, een evenement waarbij honderden ateliers door het hele land hun deuren openen voor het publiek, vindt plaats op 22 en 23 juni. Dit weekend biedt een unieke kans voor...
Lees meer...
Woonbeurzen juni 2024
Meest gelezen
Woonbeurzen juli & augustus 2024
Woonbeurzen september 2024
Woonbeurzen oktober 2024
Woonbeurzen november 2024
Woonbeurzen december 2024
Woonbeurzen januari 2025
Woonbeurzen februari 2025
Woonbeurzen april & mei 2024
Woonbeurzen maart 2025

Alles over woonbeurzen

Woonbeurzen zijn dé plek om inspiratie op te doen en de nieuwste trends op het gebied van interieur en wonen te ontdekken. In Nederland zijn er verschillende grote woonbeurzen die jaarlijks duizenden bezoekers aantrekken. 

Grote woonbeurzen in Nederland

Nederland kent een aantal bekende woonbeurzen die jaarlijks veel belangstelling genereren. Een van de meest gerenommeerde beurzen is de VT Wonen & Design Beurs, die plaatsvindt in Amsterdam. Deze beurs brengt een breed scala aan exposanten samen, variërend van meubelontwerpers en interieurarchitecten tot woonaccessoireleveranciers. Het is een geweldige plek om te zien hoe de nieuwste trends en stijlen worden toegepast in diverse woonruimtes.

Een andere prominente woonbeurs is de Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Beurs, die jaarlijks in Utrecht wordt gehouden. Deze beurs is gericht op iedereen die op zoek is naar inspiratie en informatie over het (ver)bouwen en inrichten van een woning. Hier kun je in contact komen met experts en leveranciers op het gebied van architectuur, interieurdesign, energiezuinig wonen en nog veel meer.

Wat is er te vinden op een woonbeurs

Op een woonbeurs vind je een overvloed aan stands en presentaties waar je kennis kunt maken met de nieuwste trends en producten op het gebied van wonen. Je kunt hier inspiratie opdoen voor je interieur, nieuwe meubels en accessoires ontdekken en advies inwinnen van experts. Daarnaast worden er vaak lezingen en workshops georganiseerd, waar je meer kunt leren over specifieke onderwerpen zoals duurzaam wonen of het inrichten van kleine ruimtes.

Woonbeurzen op Wonenonline

Op Wonenonline vind je een compleet maandoverzicht van woonbeurzen in Nederland. Dit overzicht is een handige gids om op de hoogte te blijven van alle aanstaande evenementen. Of je nu geïnteresseerd bent in meubels, verlichting, vloeren of tuininrichting, er is altijd wel een woonbeurs die bij je interesse en locatie past. Door regelmatig het maandoverzicht te raadplegen, mis je nooit meer een belangrijk evenement en kun je je bezoek plannen.

Woonbeurzen bieden een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en wonen te ontdekken. In Nederland zijn er verschillende grote woonbeurzen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Van de VT Wonen & Design Beurs tot de Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Beurs, er is voor elk wat wils. Vergeet niet het maandoverzicht op Wonenonline in de gaten te houden om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste woonbeurzen en plan je bezoek om de inspiratie voor jouw droominterieur op te doen.