Woonbeurzen 2023 - 2024

House4kitchen 2023

6839
Ben jij dol op de nieuwste keukentrends, keukenapparatuur en innovatieve designoplossingen? Dan hebben we iets spannends voor je. House4kitchen, de toonaangevende keukenbeurs in Duitsland, is dé...
Lees meer...
Woonbeurzen september 2023
Meest gelezen
Woonbeurzen oktober 2023
Woonbeurzen november 2023
Woonbeurzen december 2023
Woonbeurzen januari 2024
Woonbeurzen februari 2024
Woonbeurzen maart 2024
Woonbeurzen april & mei 2024
Woonbeurzen juni 2024
Woonbeurzen juli & augustus 2024

Alles over woonbeurzen

Woonbeurzen zijn dé plek om inspiratie op te doen en de nieuwste trends op het gebied van interieur en wonen te ontdekken. In Nederland zijn er verschillende grote woonbeurzen die jaarlijks duizenden bezoekers aantrekken. 

Grote woonbeurzen in Nederland

Nederland kent een aantal bekende woonbeurzen die jaarlijks veel belangstelling genereren. Een van de meest gerenommeerde beurzen is de VT Wonen & Design Beurs, die plaatsvindt in Amsterdam. Deze beurs brengt een breed scala aan exposanten samen, variërend van meubelontwerpers en interieurarchitecten tot woonaccessoireleveranciers. Het is een geweldige plek om te zien hoe de nieuwste trends en stijlen worden toegepast in diverse woonruimtes.

Een andere prominente woonbeurs is de Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Beurs, die jaarlijks in Utrecht wordt gehouden. Deze beurs is gericht op iedereen die op zoek is naar inspiratie en informatie over het (ver)bouwen en inrichten van een woning. Hier kun je in contact komen met experts en leveranciers op het gebied van architectuur, interieurdesign, energiezuinig wonen en nog veel meer.

Wat is er te vinden op een woonbeurs

Op een woonbeurs vind je een overvloed aan stands en presentaties waar je kennis kunt maken met de nieuwste trends en producten op het gebied van wonen. Je kunt hier inspiratie opdoen voor je interieur, nieuwe meubels en accessoires ontdekken en advies inwinnen van experts. Daarnaast worden er vaak lezingen en workshops georganiseerd, waar je meer kunt leren over specifieke onderwerpen zoals duurzaam wonen of het inrichten van kleine ruimtes.

Woonbeurzen op Wonenonline

Op Wonenonline vind je een compleet maandoverzicht van woonbeurzen in Nederland. Dit overzicht is een handige gids om op de hoogte te blijven van alle aanstaande evenementen. Of je nu geïnteresseerd bent in meubels, verlichting, vloeren of tuininrichting, er is altijd wel een woonbeurs die bij je interesse en locatie past. Door regelmatig het maandoverzicht te raadplegen, mis je nooit meer een belangrijk evenement en kun je je bezoek plannen.

Woonbeurzen bieden een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en wonen te ontdekken. In Nederland zijn er verschillende grote woonbeurzen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Van de VT Wonen & Design Beurs tot de Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Beurs, er is voor elk wat wils. Vergeet niet het maandoverzicht op Wonenonline in de gaten te houden om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste woonbeurzen en plan je bezoek om de inspiratie voor jouw droominterieur op te doen.

Onze partners