3213
World Architecture Festival

World Architecture Festival vindt plaats in november in de FIL in Lissabon. Voor het 16e jaar, is World Architecture Festival het grootste wereldwijde architectuurevenement dat prijzen, seminars en netwerken combineert. In het hart van het festival staat een uniek live-judging awards-programma.

Doe inspiratie op voor uw volgende project door 495 live pitches van uw collega's te bekijken terwijl ze strijden om de WAF- en INSIDE-awards. Luister naar meer dan 50 internationale sprekers op twee podia terwijl ze de meest kritieke uitdagingen bespreken waarmee u als architect wordt geconfronteerd.

WAF biedt het perfecte platform om toekomstige medewerkers en de leidende architecten van de meest innovatieve projecten ter wereld te ontmoeten.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Kijk op de website van het World Architecture Festival voor meer informatie en de actuele data.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners