192885
Gratis 3D interieur ontwerpen

Ontwerp je interieur, slaapkamer, badkamer of keuken in 3D. Met de gratis roomplanner maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp van je nieuwe inrichting.

Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of badkamer in de juiste verhouding op het computerscherm te staan. Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan dus helemaal geen kwaad! 

Interieur ontwerpen in 3D

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je krijgt onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper! Uiteraard kan je je altijd op elk gewenst moment weer afmelden en gebruik blijven maken van de roomplanner. 

LET OP:  
De roomplanner is tijdelijk even niet beschikbaar daar er gewerkt wordt aan een nieuwe versie. Wel hebben we een uitgebreid artikel met mooie alternatieven voor je op een rijtje gezet. Wil je deze graag ontvangen en op de hoogte gehouden worden wanneer de nieuwe roomplanner beschikbaar is? Vul dan onderstaand formulier in.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners