15157
Showup 2021

Woonbeurs Showup. Ready, set, go: inkoopbeurs showUP staat geplanned voor 4-5 september 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch.

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers vind je hier onder één dak. 

hendersmagazinebanner.png

MEER DAN INKOPEN

showUP is meer dan een inkoopbeurs. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista's, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega's, leveranciers en andere relaties.

De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan. Op een ongedwongen en overzichtelijke manier kun je nieuwe producten voor je winkel spotten en afspreken met je bestaande leveranciers. 

Naast de deelnemende merken is er ruimte voor jong ontwerptalent, je ziet verrassende presentaties en onder de noemer listenUP is er een boeiend lezingenprogramma. Vast onderdeel is de trendpresentatie van  buro jantrendman, in the Trend Zone op de beursvloer worden de trends gevisualiseerd met bijbehorende producten van deelnemende merken.

Meer informatie: https://www.showup.nl

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners