16753
Showup 2021
Gepubliceerd: 31-08-2021 Laatste update: 15-09-2023

In de wereld van inkoop en detailhandel is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en innovaties. Gelukkig is er één evenement dat al jaren de branche inspireert en verbindt: ShowUP.

Deze inkoopbeurs is een waar paradijs voor zowel inkopers als leveranciers, waar ze elkaar ontmoeten, netwerken en de nieuwste producten ontdekken. In dit artikel nemen we een kijkje achter de schermen van ShowUP en ontdekken we waarom dit evenement een must-see is voor professionals uit de detailhandel. Woonbeurs Showup. Ready, set, go: zodra de data voor 2024 bekend zijn publiceren wij dit hier!.

Wat is er te zien op ShowUP?

ShowUP is de ultieme bestemming voor inkopers op zoek naar unieke en inspirerende producten voor hun winkels. De beurs biedt een breed scala aan categorieën, waaronder interieurdecoratie, lifestyleproducten, stationery, kinderproducten, modeaccessoires en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, innovatieve keukenapparatuur of unieke cadeau-artikelen, ShowUP heeft het allemaal.

inspiratiebrochures1.png

Wat SHOWUP onderscheidt van andere inkoopbeurzen, is de zorgvuldige selectie van exposanten. Alleen de meest stijlvolle en vooruitstrevende merken worden uitgenodigd om hun producten te presenteren, waardoor de beurs een gecureerde en hoogwaardige ervaring biedt. Van bekende gevestigde merken tot opkomende ontwerpers, elke exposant wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, creativiteit en originaliteit.

Naast het verkennen van de nieuwste collecties, kunnen bezoekers ook deelnemen aan inspirerende lezingen en presentaties van vooraanstaande sprekers uit de branche. Deze sessies bieden waardevolle inzichten en trends, waardoor inkopers hun kennis kunnen vergroten en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Voor wie is ShowUP toegankelijk?

ShowUP is toegankelijk voor een breed scala aan professionals uit de detailhandel. Inkopers, retailers, concept store-eigenaren, stylisten en interieurontwerpers behoren tot de frequente bezoekers van de beurs. Of je nu een klein boetiekje runt of een grote winkelketen vertegenwoordigt, ShowUP biedt inspiratie en mogelijkheden voor iedereen.

De beurs trekt ook internationale bezoekers aan. De unieke mix van merken en producten uit verschillende landen maakt SHOW UP een internationale hub voor de detailhandel. Het is een geweldige gelegenheid om contacten te leggen met leveranciers van over de hele wereld en de nieuwste trends uit verschillende culturen te ontdekken.

Wie zijn de standhouders op SHOW UP?

De standhouders op ShowUP zijn een diverse en spannende mix van gevestigde merken en veelbelovende nieuwkomers. Ze vertegenwoordigen een breed scala aan categorieën en bieden bezoekers de mogelijkheid om unieke producten te ontdekken die zich onderscheiden van de massa.

Enkele bekende merken die regelmatig op ShowUP te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld Hay, Ferm Living, HEMA, en Rituals. Deze merken hebben zich gevestigd als trendsetters in de industrie en bieden altijd inspirerende collecties die de nieuwste trends weerspiegelen.

Daarnaast biedt ShowUP ook een platform voor opkomende ontwerpers en merken om zich te presenteren aan een breder publiek. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om als een van de eersten nieuwe en veelbelovende producten te ontdekken en te ondersteunen.

Kortom SHOW UP dit jaar!

ShowUP is niet zomaar een inkoopbeurs; het is een inspirerende en verbindende ervaring voor professionals uit de detailhandel. Met een breed scala aan categorieën, zorgvuldig geselecteerde exposanten en inspirerende presentaties, biedt de beurs een platform voor het ontdekken van de nieuwste trends, het vinden van unieke producten en het netwerken met gelijkgestemde professionals. Of je nu op zoek bent naar de perfecte producten voor je winkel of gewoon geïnspireerd wilt raken door creatieve innovatie, SHOW UP is een evenement dat je niet mag missen. Plan je volgende bezoek aan ShowUP en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van inkoop en retail.

Meer informatie: https://www.showup.nl

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide