22311
Bloem en tuin
Gepubliceerd: 30-08-2017 Laatste update: 06-12-2023

Ben je een echte tuinliefhebber? Heb je groene vingers? Of misschien ben je op zoek naar inspiratie voor jouw tuin? Zoek niet verder. Er is een evenement dat perfect bij jou past: de Bloem en Tuin beurs.

De Bloem en Tuin beurs is de grootste outdoor tuinbeurs in Nederland. Deze wordt elk jaar aan het einde van juli gehouden, net op het moment dat de natuur op zijn hoogtepunt is en we kunnen genieten van de pracht van bloemen en planten in volle bloei.

Wat is er te doen op de Bloem en Tuin beurs?

Het antwoord is simpel: heel veel! Op dit bruisende evenement vind je prachtige tuinontwerpen, innovatieve tuinproducten en natuurlijk ontelbare bloemen en planten. Je kan inspiratie opdoen bij de diverse showtuinen, vakkundige adviezen inwinnen van tuinexperts en de nieuwste tuintrends ontdekken. Daarnaast zijn er ook workshops, lezingen en demonstraties om jouw tuinkennis naar een hoger niveau te tillen.

inspiratiebrochures1.png

En dat is niet alles. Je kan ook deelnemen aan verschillende activiteiten die gericht zijn op tuinieren, landschapsontwerp en zelfs biologisch tuinieren. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten, zoals zaaien en oogsten, zodat ook zij de liefde voor de natuur kunnen ontdekken.

De beurs wordt gehouden op het prachtige terrein van Landgoed Gulbergen, gelegen in Nuenen. Dit landgoed, met zijn weidse uitzicht en prachtige natuur, is de perfecte locatie voor een evenement dat volledig in het teken staat van groen en groei.

De Bloem en Tuin beurs is er voor iedereen.

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent, iemand die net zijn eerste tuin aanlegt, of iemand die gewoon wil genieten van de schoonheid van de natuur, deze beurs heeft voor ieder wat wils.

Voordat je gaat, zijn er nog een paar praktische tips om jouw bezoek aan de Bloem en Tuin beurs nog aangenamer te maken. Ten eerste, vergeet niet om comfortabele schoenen te dragen. Het terrein is groot en je zal veel wandelen. Ten tweede, neem een tas mee voor alle brochures, flyers en andere informatie die je zult verzamelen. En tot slot, vergeet niet om een camera mee te nemen. De schoonheid van de Bloem en Tuin beurs wil je natuurlijk vastleggen!

Dus, ben je klaar om te worden ondergedompeld in de wereld van tuinieren? Klaar om inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de prachtige natuur? Dan is de Bloem en Tuin beurs de plek voor jou. Vergeet niet om je kaarten te reserveren en te genieten van alles wat deze fantastische beurs te bieden heeft. Tot ziens op de Bloem en Tuin beurs!

https://bloementuin.nl/


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide