397
Interieurprofessionaldag 2023

Na de succesvolle editie van juni 2022, organiseren BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE ook in 2023 weer een interieurprofessionaldag. Hét inspiratie-event voor interieurprofessionals staat dit jaar in het teken van de zintuigen met het thema ‘Connect your Senses’.

Connect your Senses

Omdat consumenten het steeds belangrijker vinden om ook offline geïnspireerd te raken en verbinding te zoeken, worden zaken als licht, akoestiek, kleur en geur steeds belangrijker in het interieur. Jij als professional wilt natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Tijdens deze dag ontvang je niet alleen inspiratie en informatie, maar worden jouw eigen zintuigen zeker ook geprikkeld!

Keynote door Monique van der Reijden

Zoals je van ons gewend bent, starten we de dag met trends! Trendforecaster Monique van der Reijden praat je bij over de aankomende interieurtrends en legt hierbij een link naar de zintuigen. Laat je meevoeren door trendwatcher en journalist Monique en weet wat ons de komende jaren te wachten staat…

hendersmagazinebanner.png

Zet ‘m alvast in je agenda!

Mis ‘m niet, deze dag. De Interieurprofessionaldag vindt plaats op maandag 6 maart 2023 in De Woonindustrie in Nieuwegein, dus leg deze datum nú vast als je van plan bent te komen. Vanaf 23 januari is het twee weken lang mogelijk om een early bird ticket te kopen voor € 25,- exclusief btw, daarna betaal je het reguliere tarief van € 35,- exclusief btw. 

Special treatment voor vroege beslissers

Weet jij nu al zeker dat je erbij wilt zijn? Meld je dan aan via onderstaande link zodat je in de pre-sale garantie hebt op een ticket tegen early-bird-tarief en op de hoogte wordt gehouden van de invulling van het programma.

Meld je aan voor de speciale pre-sale mailinglist

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners