227343
Flexa muurverf kleurentrends 2022

Tromgeroffel… Daar zijn ze; dé kleurentrends 2023 van de Flexa muurverf. En we kunnen wel concluderen; wij pakken meteen de kwasten er weer bij! Zó mooi, vernieuwend en stijlvol. En om jullie de primeur te geven lichten wij ze hier kort en bondig toe. Welke trend wij gaan kiezen? Gelukkig hebben we meer dan vier ruimtes in huis, want eigenlijk willen we ze allemaal. Daar komen ze, de kleurentrends 2023.

Als ik één kleurentrend 2023 mocht kiezen…

Zoals jullie ongetwijfeld weten is er altijd één kleur die wint van alle andere kleuren. Bij de kleurentrends 2023 is dit de kleur Wild Wonder™. Denk aan een natuurlijk, positieve en open geeltoon. Niet overheersend maar subtiel aanwezig. Een kleur die binnen en buiten verbindt en een positieve uitwerking heeft op iedereen. Een kleurentrend in 2023 waar je niet anders dan blij mee kunt zijn!

Kleurentrend 2023; go with the flow

Flexa-kleurentrends-2023-flow-palet.jpg

Met de kleurentrend van 2023 Flow gaan we terug naar de basis. Het kleurentrend 2023 flow-palet brengt rust en harmonie. Deze kleurentrend 2023 is geïnspireerd op de getijden, op de golven in de zee en de natuurlijke ritmes van de aarde. Denk aan de invloed van yoga en meditatie, de kleuren brengen balans en rust in huis. Gebruik is gemaakt van de tonen van schelp, grind en zand. Grijs in al zijn facetten.

Kleurentrend 2023: rauw, rauwer, rauwst

Flexa-kleurentrends-2023-raw-palet.jpg

Met de kleurentrend van 2023 raw maken we eveneens dankbaar gebruik van alles wat de natuur ons biedt, maar dan op een andere manier. Het raw palet weerspiegelt de rijkdom en het creatieve van de natuur en gebruikt de patronen die we om ons heen zien. Stro, paddenstoel, oker en houtachtig bruin: dat zijn de kleuren van deze kleurentrend 2023.

Kleurentrend 2023; energiek buzz

Flexa-kleurentrends-2023-buzz-palet.jpg

Het thema natuur blijft centraal, ook binnen de kleurentrend 2023 buzz. Deze roze en oranje, frisse tinten zijn geïnspireerd op natuurlijke energiebronnen en biodiversiteit. Denk aan uitgestrekte weiden, prairies en fris gras. Het geeft een positieve vibe, zowel aan kleine als grote ruimtes. Een kleurentrend in 2023 die wij niet snel weer zien vertrekken.

Kleurentrend 2023; ga voor lush

Flexa-kleurentrends-2023-lush-palet.jpg

De kleurentrends van 2023 zijn allemaal gebaseerd op de natuur, dus ook de basiskleur groen kan niet uitblijven. Bij de kleurentrend van 2023 lush bestaat het palet uit tinten geïnspireerd op tuinen en bossen. Groene kleuren in alle facetten gecombineerd met bruintinten en zachte lila tonen zorgen voor een kalm en opgewekt gevoel. Een kleurentrend in 2023 die we eerder al spotten en waarschijnlijk nog jaren meegaat.

Kortom, we hoeven met de kleurentrends van 2023 geen kleur te bekennen. Bijna iedere kleur kent zijn plek, maar wel altijd in een bescheiden en terughoudende vorm. Geen gifgroen en schreeuwend oranje, maar oker en oudgroen. We gaan voor rust, reinheid en regelmaat in combinatie met een flinke dosis natuurlijke energie. We zeiden het al; de kleurentrends 2023 zijn een feest voor het oog!

Ook leuk om te lezen:

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners