642
Domotex

Met tal van nieuwe functies zal DOMOTEX van 12 tot 15 januari 2023 gelanceerd worden in het Hannover Exhibition Center. Het wordt nu al duidelijk dat de 33e editie van 's werelds belangrijkste beurs voor tapijten en vloerbedekking een sterk en innovatief evenement zal worden.

Deutsche Messe heeft de tijd van de pandemische onderbreking gebruikt om 's werelds toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen aan te passen aan veranderende marktbehoeften en aan verdere strategische ontwikkelingen.

Van 12 tot 15 januari toont DOMOTEX verschillende nieuwe features: een moderne en geoptimaliseerde opstelling van de twee nieuw geïntroduceerde DOMOTEX-labels "Rugs" en "Flooring" en een aangepaste halstructuur zullen de oriëntatie vergemakkelijken. Daarnaast biedt DOMOTEX nog meer toepassingsgerichtheid en meer bijzondere formaten op maat van specifieke doelgroepen voor meer sfeer en relevantie.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Meer informatie: Domotex.de

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners