1079
Domotex
Gepubliceerd: 24-10-2022

Met tal van nieuwe functies zal DOMOTEX van 12 tot 15 januari 2023 gelanceerd worden in het Hannover Exhibition Center. Het wordt nu al duidelijk dat de 33e editie van 's werelds belangrijkste beurs voor tapijten en vloerbedekking een sterk en innovatief evenement zal worden.

Deutsche Messe heeft de tijd van de pandemische onderbreking gebruikt om 's werelds toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen aan te passen aan veranderende marktbehoeften en aan verdere strategische ontwikkelingen.

Van 12 tot 15 januari toont DOMOTEX verschillende nieuwe features: een moderne en geoptimaliseerde opstelling van de twee nieuw geïntroduceerde DOMOTEX-labels "Rugs" en "Flooring" en een aangepaste halstructuur zullen de oriëntatie vergemakkelijken. Daarnaast biedt DOMOTEX nog meer toepassingsgerichtheid en meer bijzondere formaten op maat van specifieke doelgroepen voor meer sfeer en relevantie.

Meer informatie: Domotex.de

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide