2030008
Contact met Wonenonline
Gepubliceerd: 15-11-2021 Laatste update: 28-04-2024

Hey daar! 👋 Ik ben Nathalie Rieder, het hart en de ziel achter deze website. Mijn passie voor interieur en design is wat deze site (intussen alweer 21 jaar) tot leven brengt. Ik geloof in het creëren van een plek waar inspiratie en creativiteit samenkomen. Heb je een vraag, idee of wil je gewoon hallo zeggen? Ik hoor graag van je!

Heb je iets te vragen of te delen?
Als je vragen hebt, iets opmerkelijks wilt delen stuur dan gerust een berichtje per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Interesse om samen te werken?
Benieuwd naar hoe we samen jouw merk of product in de schijnwerpers kunnen zetten op Wonenonline? Ontdek hier alle mogelijkheden of stuur mij een berichtje op LinkedIn

inspiratiebrochures1.png

Toezending van Persberichten
Heb je een persbericht, ideeën, suggesties of andere interessante tips, stuur dan je bericht naar dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. adres.

Een kijkje achter de schermen
In de oktober woonmaand 2021 kwam de filmploeg bij Wonenonline.nl over de vloer voor een leuke reportage over de woontrends.