16686
Kom in de Kas

Heb je ooit de levendige wereld achter de glazen muren van de kassen willen verkennen? De 'Kom in de Kas' beurs biedt je deze unieke kans. Voor iedereen die geïnteresseerd is in tuinbouw, groene innovaties en duurzaamheid, is dit het evenement waar je niet wilt ontbreken.

De Magische Datum van 'Kom in de Kas'

Je vraagt je misschien af wanneer Kom in de Kas plaatsvindt. Markeer het eerste weekend van april in je agenda. In 2024 valt deze betoverende belevenis op 6 en 7 april. Het is de perfecte tijd om je winterblues te schudden en je te verwonderen over het ontwaken van het lenteseizoen in de kassen.

Het Groene Programma van 'Kom in de Kas'

Nu je de datum hebt genoteerd, ben je vast benieuwd naar wat er allemaal te doen is op de 'Kom in de Kas' beurs. Het antwoord is simpel: een wereld aan groene activiteiten! Van het leren over de nieuwste technieken in de tuinbouw tot het zelf proeven van verse producten, je zult je ogen uitkijken.

Je krijgt een uniek kijkje in de keuken van moderne tuinders. Zij zullen je met trots laten zien hoe zij bijdragen aan een gezonde en duurzame wereld. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich vermaken met verschillende activiteiten, zoals een speurtocht of het planten van hun eigen zaadjes.

De Locatie van 'Kom in de Kas'

De 'Kom in de Kas' beurs vindt plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Van Noord-Holland tot Limburg, overal openen tuinders hun deuren voor het publiek. Dus waar je ook woont, er is altijd een kas bij jou in de buurt waar je welkom bent.

Voor Wie is 'Kom in de Kas'?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: 'Kom in de Kas' is voor iedereen! Of je nu een professionele tuinder bent, een hobbyist met groene vingers, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt achter die glazen muren, deze beurs heeft voor elk wat wils.

Praktische Tips voor 'Kom in de Kas'

Nu je klaar bent om de wondere wereld van 'Kom in de Kas' te verkennen, zijn hier enkele praktische tips. Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt, want je zult veel lopen. Check van tevoren de weersvoorspellingen en kleed je naar de omstandigheden - de kassen kunnen warm zijn!

Vergeet niet om een tas mee te nemen voor eventuele aankopen. Veel tuinders bieden hun verse producten aan, dus dit is je kans om verse groenten, fruit en bloemen rechtstreeks van de bron te kopen. Ten slotte, vergeet niet om te genieten en zoveel mogelijk te leren. Je bent immers te gast in de groene wereld van de kas!

We hopen dat je klaar bent om een onvergetelijke dag te beleven bij de 'Kom in de Kas' beurs. Het is meer dan alleen een uitje - het is een leerzame en fascinerende ervaring. Zien we je daar?

Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners