862
Vakbeurs Interzum
Gepubliceerd: 28-02-2023 Laatste update: 29-03-2024

De toekomst van woon- en werkruimtes wordt vandaag vormgegeven. Op de vakbeurs Interzum, het epicentrum van innovatie en creativiteit, komen visies tot leven. Deze bijeenkomst, waar de hele toeleveringsindustrie samenkomt, markeert het begin van een nieuw tijdperk in meubelproductie en interieurontwerp. 

Innovatie in de Spotlight

Het belang van Interzum

Interzum staat bekend als de toonaangevende vakbeurs voor de meubelindustrie en interieurontwerp. Het biedt een unieke kans voor professionals om kennis te maken met de nieuwste innovatieve producten, technische innovaties, en materiaal innovaties. Hier worden ideeën uitgewisseld, nieuwe zakelijke kansen ontdekt en toekomstige trends in de industrie vormgegeven.

Een Hybride Beurservaring

In een tijdperk waar digitale en fysieke ervaringen steeds meer verweven raken, introduceert Interzum een hybride eventaanpak. Dit model combineert het beste van twee werelden: de sterke fysieke aanwezigheid en de mogelijkheden van een digitaal platform. Zo wordt een allround unieke beurservaring gecreëerd, zowel voor exposanten als bezoekers.

inspiratiebrochures1.png

Duurzame Ontwikkelingen

Interzum gaat Groen

Duurzame ontwikkeling staat centraal tijdens Interzum. De beurs legt een sterke focus op groene innovaties en eco-vriendelijke oplossingen in meubelproductie en interieurontwerp. Dit weerspiegelt de groeiende behoefte binnen de industrie om milieubewuster te produceren en te ontwerpen.

Neo-ecologie Thema

Het thema neo-ecologie speelt een belangrijke rol op de beurs. Dit onderwerp benadrukt het belang van duurzame praktijken en producten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Het is een kans om te ontdekken hoe de meubelindustrie kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Faq

Wat maakt Interzum uniek?

Interzum is uniek vanwege zijn positie als de toonaangevende internationale vakbeurs voor de meubelproductie en interieurontwerp industrie. Het biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor inspirerende uitwisselingen, het ontdekken van nieuwe productontwikkelingen, en het aangaan van nieuwe zakelijke kansen.

Hoe kan ik deelnemen aan Interzum?

Deelnemen aan Interzum kan zowel fysiek in Keulen als online. Dankzij de hybride benadering van de beurs, is het mogelijk om vanuit elke locatie deel te nemen en in contact te komen met professionals uit de industrie.

Wat zijn de belangrijkste thema's van Interzum?

De belangrijkste thema's van Interzum omvatten innovatie in meubelproductie en interieurontwerp, duurzame ontwikkeling, neo-ecologie, en de introductie van nieuwe producten en technologieën die de toekomst van onze woon- en werkruimtes zullen vormgeven.

Meer informatie op de website van Interzum


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide