406
Vakbeurs Interzum

De tijd van afstand is eindelijk voorbij. Op interzum, van 9 tot 12 mei 2023 komt de hele toeleveringsindustrie opnieuw samen om gezamenlijk oplossingen te ontwerpen voor huidige en toekomstige uitdagingen.

In een persoonlijk gesprek wordt opnieuw de basis gelegd voor hun toekomstige innovaties. interzum presenteert dan weer een breed scala aan ideeën, inspiraties en innovaties. Als toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde industrie vormt het het centrale communicatiepunt voor het ontwerp van onze woon- en werkwerelden van morgen - en is daarom de perfecte plek om een ​​nieuwe impuls te geven aan de hele meubelwereld. interzum staat voor innovatieve concepten en frisse benaderingen. Elke twee jaar worden hier wereldwijde productcarrières opnieuw geboren.

Of het nu ter plaatse in Keulen is of online: de beurs biedt spelers in de meubelindustrie en interieurontwerp de ideale omgeving om nieuw bedachte oplossingen aan een internationaal publiek te presenteren. Zo zal interzum 2023 met interzum @home een hybride eventaanpak hanteren. Hier wordt de gebruikelijke sterke fysieke presentatie in Keulen aangevuld met een aantrekkelijk digitaal aanbod - en zorgt zo voor een allround unieke beurservaring.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Meer informatie op de website van Interzum


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners