6636
International Wallpaper week
Gepubliceerd: 28-09-2017 Laatste update: 06-12-2023

Heb je ooit stilgestaan bij het idee dat achter elk behangontwerp een verhaal schuilt? Ja, je hoort het goed! Behang is veel meer dan alleen een stuk papier dat op je muur is geplakt. Het is een vorm van expressie, een kunstwerk, een manier om een statement te maken in je leefruimte. En wat is een betere manier om dit alles te vieren dan de International Wallpaper Week? Als dit nieuw voor je is of als je er meer over wilt weten, dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven!

Wat is de international wallpaper week?

Eens per jaar wordt de International Wallpaper Week georganiseerd om de schoonheid en veelzijdigheid van behang te vieren. Het is een evenement waar designers, kunstenaars, fabrikanten en liefhebbers van over de hele wereld samenkomen om de nieuwste trends, technieken en innovaties op het gebied van behang te delen en te ontdekken.

Wanneer vindt de international wallpaper week plaats?

Hoewel de exacte data van jaar tot jaar kunnen variëren, vindt de International Wallpaper Week meestal plaats in de eerste week van oktober. Zet deze data dus in je agenda en bereid je voor op een week vol inspiratie en creativiteit.

waar wordt de international wallpaper week gehouden?

De locatie van de International Wallpaper Week varieert elk jaar, waarbij verschillende steden over de hele wereld gastheer zijn. Dit maakt het evenement niet alleen interessant vanwege de behangdesigns, maar ook omdat het een prachtige gelegenheid biedt om verschillende culturen en steden te verkennen. Of je nu in Europa, Azië of Noord-Amerika bent, er is altijd een kans dat deze geweldige week dicht bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Activiteiten tijdens de international wallpaper week

De International Wallpaper Week is niet zomaar een tentoonstelling van behang. Het is een dynamisch evenement vol workshops, lezingen, discussies en natuurlijk tonnen en tonnen aan prachtige behangontwerpen om te bewonderen en te kopen.

  • Workshops: Leer de kneepjes van het vak met hands-on workshops. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, er is altijd iets nieuws te leren.

  • Lezingen: Luister naar experts uit de industrie die hun kennis en inzichten delen over de nieuwste trends en technieken.

  • Tentoonstellingen: Bewonder de mooiste behangdesigns van over de hele wereld en misschien vind je wel dat ene perfecte ontwerp voor jouw huis.

Voor wie is de international wallpaper week bedoeld?

Iedereen is welkom op de International Wallpaper Week! Of je nu een professional bent in de interieurdesignwereld, een student die zijn vaardigheden wil verbeteren, of gewoon iemand die zijn huis wil opfrissen met wat nieuw behang, er is voor elk wat wils.

Praktische tips voor de international wallpaper week

Voordat je je reis plant en je onderdompelt in de wereld van behang, zijn hier enkele tips om je ervaring zo soepel en leuk mogelijk te maken:

  1. Plan vooruit: Check de officiële website voor de exacte data en locatie. Boek je accommodatie en vervoer ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen.
  2. Draag comfortabele schoenen: Je zult veel lopen, dus zorg ervoor dat je voeten blij en comfortabel blijven.
  3. Neem een notitieblok mee: Met zoveel te zien en te leren, wil je notities maken om later op terug te vallen.
  4. Stel een budget in: Met zoveel geweldige designs kan het verleidelijk zijn om meer te kopen dan je van plan was. Bepaal van tevoren wat je wilt uitgeven.

Dus, klaar om je te laten inspireren en je huis te transformeren met de nieuwste en beste behangontwerpen? Pak je agenda en markeer de International Wallpaper Week. Het belooft een week te worden die je niet snel zult vergeten!

Kijk voor actuele data en tijden op de website www.wallpaperweek.com


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide