215
Kunstroute Open Stal

De pracht van kunst is overal, maar nergens is het zo bijzonder als tijdens de Open Stal. Heb je ooit een kunstroute gewandeld waarbij de kunstwerken in de meest verrassende plekken tentoongesteld worden? Nee? Dan is de Open Stal zeker iets voor jou!

Open Stal: Wanneer en waar?

De Open Stal vindt jaarlijks plaats in de zomer, meestal in de laatste week van juli en de eerste week van augustus, in het pittoreske dorpje Oldeberkoop in Friesland. Deze landelijke omgeving is een perfect decor voor de Open Stal en zorgt voor een unieke sfeer. Je zult verbaasd zijn over hoe mooi het landschap en de kunst samen komen.

Wat is er te doen bij de Open Stal?

Tijdens de Open Stal heb je de kans om te genieten van een breed scala aan kunstwerken. Meer dan vijftig kunstenaars uit het hele land tonen hun meest bijzondere werken. Sculpturen, schilderijen, installaties, foto's en nog veel meer; het is allemaal te zien op de Open Stal.

Maar de Open Stal is meer dan een gewone kunstroute. Naast de kunstwerken biedt het evenement een reeks aanvullende activiteiten. Er zijn workshops, muziekoptredens en lezingen die je de kans geven om nog dieper in de wereld van de kunst te duiken.

Voor wie is de Open Stal?

De Open Stal is voor iedereen die van kunst houdt, ongeacht leeftijd of achtergrond. Of je nu een doorgewinterde kunstkenner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar iets nieuws, de Open Stal biedt een breed scala aan ervaringen. Kinderen zijn ook welkom; er zijn speciale activiteiten voor de jonge bezoekers waardoor ook zij op speelse wijze in aanraking komen met kunst.

Open Stal: Een unieke kunstervaring

Het bijzondere aan de Open Stal is dat de kunstwerken worden tentoongesteld op de meest onverwachte plaatsen. Denk aan tuinen, schuren, kerken of zelfs leegstaande panden. Deze unieke mix van locaties draagt bij aan de bijzondere sfeer van het evenement. Het is niet zomaar een kunstroute; het is een totaalervaring waarbij je de lokale gemeenschap, de prachtige omgeving en natuurlijk de kunstwerken zelf in je opneemt.

Praktische tips voor je bezoek aan de Open Stal

  1. Bereid je voor op het weer: De Open Stal vindt voornamelijk buiten plaats, dus houd rekening met de weersomstandigheden. Draag comfortabele schoenen en vergeet niet een paraplu of zonnebrand mee te nemen.

  2. Neem de tijd: De Open Stal is een evenement waar je echt de tijd voor moet nemen. Plan genoeg tijd in om alle locaties te bezoeken en alle kunstwerken te bewonderen.

  3. Maak gebruik van de faciliteiten: In Oldeberkoop zijn er voldoende faciliteiten zoals horeca en toiletten. Maak hier gebruik van om je bezoek aan de Open Stal zo aangenaam mogelijk te maken.

Beleef de kunst zoals je dat nog nooit hebt gedaan tijdens de Open Stal. Wij wensen je een fantastische en inspirerende dag toe!

Meer informatie: Openstal.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners