13193
IMM Cologne
Gepubliceerd: 01-11-2021 Laatste update: 29-03-2024

IMM Cologne staat bekend als dé internationale meubelbeurs waar de nieuwste trends en producten in de meubel- en interieurbranche samenkomen. Dit evenement is een must-visit voor iedereen die gepassioneerd is over wonen en interieur. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je volgende interieurproject, de laatste innovaties wilt ontdekken, of netwerkmogelijkheden zoekt met professionals uit de industrie, IMM Cologne 2025 belooft dit alles en meer.

Wat te verwachten bij IMM Cologne 2025?

Een breed scala aan internationale exposanten

Bereid je voor op een indrukwekkende showcase van internationale merken en ontwerpers. Van prestigieuze meubelcollecties tot de nieuwste interieur design trends, IMM Cologne brengt een diversiteit aan stijlen en innovaties onder één dak bij het Koelnmesse expositiecentrum.

Innovatie en inspiratie

Elk jaar zet IMM Cologne de toon voor de toekomstige trends in de meubel- en interieurindustrie. Met een focus op zowel gevestigde merken als opkomende talenten, biedt de beurs een unieke kans om de meubeltrends en innovaties van morgen te ontdekken.

Praktische informatie

Tickets online kopen

Plan je bezoek aan IMM Cologne 2025 van tevoren en koop je tickets gemakkelijk online. Dit zorgt niet alleen voor een vlotte toegang tot de beurs, maar geeft je ook de mogelijkheid om je beursbezoek te optimaliseren.

De locatie: Koelnmesse

Gelegen in het hart van Keulen, biedt het Koelnmesse expositiecentrum een uitgestrekte en flexibele ruimte voor exposanten en bezoekers. De overzichtelijke indeling van de expositiehal maakt het eenvoudig om je weg te vinden en geen enkele highlight te missen.

Voor meer informatie bezoek de website van IMM Cologne


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide