4496
Huis & Woon beurs
Gepubliceerd: 15-04-2021 Laatste update: 06-12-2023

Op Woonbeurs Huis & Woon beurs doe je alle inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, wij helpen jou om jouw (ver)bouwplannen te laten slagen! 

Je vindt op Huis & Woon Beurs tal van kwalitatieve deelnemers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers,  interieur, tuininrichting, financiering, energiezuinig wonen en zoveel meer. Kom voor al je woonplannen naar Huis & Woon Beurs op 13, 14 en 15 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg en maak van je huis een thuis.

Van duurzaamheid tot interieur

Op Huis & Woon Beurs vind je een divers programma. In onze twee kennistheaters – Het Duurzaamheidstheater en De Woonkamer- kun je jezelf laten inspireren en adviseren over uiteenlopende thema’s. Van elektrisch rijden en energieneutraal wonen tot interieurstijlen en je huis organiseren.

Landelijke en regionale vakmensen
Ontmoet landelijke en regionale bedrijven, adviseurs en stylisten die jouw woonplannen laten slagen. Laat je door hen vrijblijvend inspireren aan de hand van de laatste trends en mogelijkheden. En ben je overtuigd? Dan kan je direct een afspraak maken!

Interieuradvies
Op Huis & Woon Beurs staan verschillende adviseurs & stylisten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bezoek de stands gericht op interieur in hal 4 of neem plaats in theater De Woonkamer en krijg de antwoorden op jouw woon- en interieurvragen.

Voor meer informatie over Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg: www.huiswoonbeurs.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide