6019
Trendz
Gepubliceerd: 01-11-2021 Laatste update: 04-07-2024

Maak je klaar voor een spetterende editie van Trendz Najaar op 25, 26 en 27 augustus 2024! Deze editie belooft een bron van inspiratie en kennis te worden voor iedereen die actief is in de wereld van home deco en lifestyle. Met presentaties van toonaangevende experts, vernieuwde ateliers en meer dan 300 deelnemende merken, mag je deze kans niet missen.

Verrassende presentaties en workshops

Dit jaar trapt Trendz af met een scala aan boeiende presentaties. Tijdgeestanalist Christine Boland, bijvoorbeeld, staat bekend om haar scherpe analyses van maatschappelijke trends. Ze helpt je te begrijpen wat er speelt en wat dit betekent voor de toekomst. Anna Hutten van INretail biedt daarnaast inzichten in de nieuwste woontrends, zodat je je winkel perfect kunt inrichten voor het komende seizoen.

Mrs e-commerce en inpakken met een knipoog

Stefanie van Pelt van Mrs e-commerce deelt haar geheimen over succesvol adverteren op Facebook en Instagram. Haar tips zijn goud waard voor iedereen die zijn online verkoop wil boosten. Saskia Leemans van Cadeau Pakje In organiseert inpakworkshops in samenwerking met CollectivWarehouse en Kassaplan. Leer hoe je met een creatieve twist je cadeaus onvergetelijk maakt.

Bloemen & Planten Podium: Een groene oase van inspiratie

Voor de liefhebbers van bloemen en planten is er een speciaal Bloemen & Planten Podium. Hier kunnen bloemisten, tuincentra en groen- en bloemstylisten inspiratie opdoen. Dankzij de samenwerking met organisaties zoals Koninklijke VBW en Groothandelscentrum Plantion, krijg je de nieuwste trends en technieken voorgeschoteld. Mis deze kans niet om je business te laten bloeien!

Vertrouwde en nieuwe merken

Met ruim 300 bevestigde merken, waaronder nieuwkomers en oude bekenden, is er voor ieder wat wils. Denk aan ARELO thee & accessoires, Bomb Cosmetics, en Housevitamin. Ook bekende namen zoals Clayre & Eef en Decostar | Countryfield zijn weer van de partij. Dit brede scala aan deelnemers zorgt ervoor dat je de perfecte producten kunt vinden om je assortiment te verfrissen.

Trendz Atelier: Het podium voor nieuw talent

Het vernieuwde Trendz Atelier biedt een platform aan getalenteerde ontwerpers. Dit jaar kun je onder andere genieten van de ‘Eggshell Ceramic & Meraki collection’ van Atelier LVDW, ‘Grid and Wave Pillows’ van Jasmijn Muskens, en de unieke ‘Schuimlampen’ van Sven Jansse. Ontdek hoe deze designers hun innovatieve visie op home deco & lifestyle tot leven brengen.

Nieuw campagnebeeld en trendkleuren 2025

Trendz onthult dit jaar ook een nieuw campagnebeeld dat inspeelt op de trendkleuren van 2025, geïnspireerd door de ‘Slow Life’ trend van INretail. Deze trend legt de nadruk op rust, natuur en duurzaamheid. Warme, natuurlijke kleuren worden gecombineerd met zachte pasteltinten om een serene en uitnodigende sfeer te creëren. Dit beeld is tot stand gekomen in samenwerking met CollectivWarehouse, Koninklijke VBW, Melano Jewelry, Plantion en Rogon Products.

Praktische informatie: Zorg dat je erbij bent!

Trendz Najaar 2024 vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Bezoek de beurs op zondag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, maandag 26 augustus van 10.00 tot 22.00 uur, en dinsdag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Registreer je gratis ticket via www.trendzvakbeurzen.nl/tickets met de code EM1860. Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in de nieuwste trends en inzichten van de home deco & lifestyle wereld!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide