4915
Libelle Zomerweek 2023
Gepubliceerd: 04-11-2019 Laatste update: 29-03-2024

Heb je ooit deelgenomen aan de beroemde Libelle Zomerweek? Zo niet, dan wordt het hoog tijd dat je deze onvergetelijke ervaring op jouw agenda zet.  Het is een uniek festival dat een week lang de tijd neemt om jouw zintuigen te prikkelen met de meest fascinerende activiteiten.

Wanneer is de Libelle Zomerweek in 2024?

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de prachtige maand mei. In 2024 zal dit zijn van 23 t/m 29 mei 2024

Zodra je het festivalterrein van het Almeerderstrand in Almere betreedt, zul je meteen worden gegrepen door de bruisende sfeer. Dit evenement, dat traditioneel wordt georganiseerd door het tijdschrift Libelle, is zonder twijfel een paradijs voor alle liefhebbers van mode, beauty, lifestyle, koken, wonen, en nog veel meer.

inspiratiebrochures1.png

Wat is er te doen op de Libelle Zomerweek?

Wat valt er dan precies te doen op de Libelle Zomerweek, vraag je je misschien af? Nou, er is zo veel dat je niet weet waar te beginnen! Tijdens dit evenement kun je je creativiteit de vrije loop laten in de vele workshops. Je kunt er ook kiezen om te ontspannen en te genieten van geweldige live optredens van verschillende artiesten.

En het stopt niet bij het entertainment. De Libelle Zomerweek is ook een geweldige plek om te shoppen. Met een grote diversiteit aan stands die alles aanbieden van kleding en sieraden tot interieurartikelen en kookgerei, zul je zeker iets vinden dat je hart sneller doet kloppen.

Voor wie is de Libelle Zomerweek?

Voor wie is dit evenement dan bedoeld? Nou, voor iedereen! De Libelle Zomerweek is perfect voor vriendinnengroepen, moeders, dochters, zussen, en zelfs voor de hele familie. Het maakt niet uit hoe oud je bent of waar je interesses liggen; dit evenement biedt voor ieder wat wils.

Tips voor je bezoek aan de Libelle Zomerweek

Nu je een idee hebt van wat je kunt verwachten, wil je vast een paar praktische tips om jouw bezoek aan de Libelle Zomerweek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ten eerste, vergeet niet om comfortabele schoenen te dragen, want er is veel te zien en je zult waarschijnlijk veel lopen. Ten tweede, houd rekening met het weer. Hoewel het evenement in de lente plaatsvindt, kan het weer in Nederland soms verraderlijk zijn. Neem dus zeker een paraplu of regenjas mee voor het geval dat. Ten derde, probeer je dag van tevoren te plannen om ervoor te zorgen dat je geen enkele geweldige activiteit mist.

De Libelle Zomerweek is een evenement dat je niet wilt missen. Het is een geweldige kans om te genieten van fantastische muziek, heerlijk eten, creatieve workshops, en uniek shoppen, allemaal op één plek. Dus waar wacht je nog op? Zet de datum in je agenda, verzamel je vriendinnen of familie, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Check voor actuele informatie de website www.libellezomerweek.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide