3874
Nationale Museumweek

Ruim 400 musea zetten hun unieke collecties, ons culturele kapitaal, volop in de schijnwerpers. Van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april vindt de negende Museumweek plaats

Jarenlang was de Museumweek dé campagneweek van het jaar. Dit jaar neemt die week een andere vorm aan. Hij is onderdeel van de bestaande Museumkaartcampagne. Daarmee bereiken we het hele jaar door het brede publiek om continu museumbezoek te stimuleren. We hebben gekozen voor een vorm waarbij alle musea onderdeel zijn van de campagneweek zonder dat ze extra inzet hoeven te leveren. Mocht je wél tijd en middelen hebben, dan is een extra activiteit natuurlijk wel waardevol voor de bezoekers.

Museumkaarthouders lenen één week hun kaart uit aan een ander

Tijdens de Museumweek willen we iedereen laten proeven wat Museumkaarthouders onbeperkt beleven. Daarom kan alléén tijdens deze week een ander ieders persoonlijke kaart gebruiken. Voor één week hoeven museummedewerkers niet aan de kassa te controleren of Jan echt Jan is of Melissa echt Melissa. Oma’s, buurmannen en andere bekenden die verder nog geen Museumkaart hebben genieten daardoor ook van de ruim 450 musea. Voor één week is de Museumkaart om te delen en kunnen alle kaarthouders een ander het museum laten beleven.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Meer informatie 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners