1260
HuisMakeOver Brabant

Met alle continue prikkels van buitenaf, zoekt iedereen naar rust. Een plek waar je je even kan terugtrekken van alles. Welke plek is daar beter voor dan jouw eigen huis.  Ik geloof dat je pas gelukkig en ontspannen kunt zijn in jouw huis als je je ook thuis voelt. Daarom help ik jullie door een interieurstijl te creëren waarin ieders smaak en gevoel goed tot hun recht komen. Hierdoor ontstaat een sfeer waarin jullie je thuis voelen. 

Wil jij graag een huis dat voor jou jouw ideale rustpunt is, dat volledig past bij jouw levenstijl? Maar vind je het lastig omdat zelf voor elkaar te krijgen, neem dan gerust contact met mij op of bekijk eerst eens mijn website of instagram.

Over mij

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik,na een loopbaan in voornamelijk marketing en sales, voor mijzelf begonnen eerst als vastgoedstyliste en fotografe en iets later ook als interieurontwerper. Hierin kan in mijn creativiteit eindelijk kwijt en deel deze dan ook graag met mijn klanten.

Ik sta regelmatig achter de camera als vastgoedfotograaf en voer ik ook MakeOvers, modelwoningen en interieuradviezen uit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Naast mijn interieurbedrijf ben ik als regiodirecteur bij HuisMakeover actief. Met HuisMakeOver hebben wij 7 seizoenen, de MakeOvers voor TV Makelaar Mission Impossible voor RTL 4 gedaan. Zelf ben ik in seizoen 2 een aantal keer de styliste in beeld geweest.

Sinds begin dit jaar ben ik als Co -founder en manager van MakeOverAcademy, aangesloten bij dit exclusievenetwerk voor een klein aantal interieurstylisten/ontwerpers. Wij bieden hen oa. een commercieel netwerk, partnership en vakopleidingen.

Daarnaast werk ik ook voor bedrijven als Histor, Flexa, Intergamma en de VT wonen en designbeurs voor hen geef ik voornamelijk kleur- en indelingsadviezen

Al met al een veelzijdige styliste die vooral naar uw wensen luistert en deze goed kan omzetten naar een mooi eindresultaat.

www.huismakeover.nl

www.ingridmeulenbelt.nl

www.makeoveracademy.nl

https://www.instagram.com/ingrid_huismakeover/

I.meulenbelt@huismakeover.nl

06-28537702

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners