1852
Designed by Elroy
Gepubliceerd: 01-11-2023 Laatste update: 01-02-2024

Een interieur dat naadloos aansluit op jouw levensstijl. Een plek die je inspireert, nagedacht over elk detail. Als je huis (nog) niet als thuis voelt, dan is restylen of verbouwen de perfecte oplossing. Met een creatieve en kleurrijke blik zie ik de potentie van je interieur, een interieur dat perfect bij je past, gewaagd en verrassend is en ook gewoon klopt!

Interieurstyling en het ontwerp
Het maken van een ontwerp is het duidelijk maken van je plannen. Een plan die functioneel is, naar wens van smaak en stijl, zelfs in balans met licht en geluid. In het ontwerp heeft alles zijn reden, zodat zelfs ‘gedurfd’ gaat passen. Het maken van een ontwerp is maar het begin. Met het ontwerp leggen we de basis voor elke andere keuze. Welke kleuren, materialen en wat voor soort meubels we neerzetten. Welke verbouwing er wel of niet gedaan hoeft te worden? Wat verandert er in de opstelling? Hiermee maken we de keuzes duidelijk in volgende fases. Het kiezen van de juiste vloer, de juiste meubels en de juiste afwerking. Het vergelijken van de juiste uitvoerders zoals aannemers, elektriciens en schilders. De aankoop van de juiste meubelen en het uiteindelijke verbouwen helemaal begeleid. 

Designedby Elroy, wie is hij?
Ik ben Elroy van Duijvenbode. Interieurontwerper met een eigen studio vanuit Schiedam. Ik ben gespecialiseerd in kleurgebruik en kleurbeleving. Kleur is belangrijk voor onze gemoedstoestand. Zelf kleuren bij elkaar zoeken is lastig, passen ze wel bij elkaar. Ik leg kleurpaletten bij elkaar die bij jou passen, wel op een manier dat je uitgedaagd wordt in kleur. Als jong kind was ik al bezig met het tekenen van plattegronden en was ik dol op interieur. Verder ben ik opgeleid in Nederland en aan de NYIAD in New York. Ook teken ik alles met de hand, een ambacht dat niet verloren mag gaan. 

inspiratiebrochures1.png

Interieurontwerp, wat houdt dit in
Een interieurontwerp is een plan op papier wat de basis is voor de veranderingen. Welke kleuren, materialen en meubels worden het uiteindelijk. Maar ook hoe groot moeten de meubels zijn en waar komt het dan te staan. Een interieurontwerp bestaat altijd uit een plattegrond op schaal met een kleurplan, materiaalvoorstel en een meubeladvies. Daarbij vergeet ik ook de verlichting niet zonder dat je hoeft te verbouwen. Dit is verder uit te breidden met: 

 • 3D beelden voor de juiste indruk
 • Platte wandaanzichten om te beleven wat de wanden doen, in kleur en materiaal
 • Meubelop maat
 • verlichtingsplannen als je wel gaat verbouwen
 • elektraplannen
 • detail- en aanzichttekeningen voor verbouwingen
 • Aankoop van meubilair, samen shoppen
 • Totaalconcept (begeleiding van het project)
 • Contact en vergelijken van offertes van uitvoerders
 • Keukenontwerpen
 • Badkamerontwerpen

Natuurlijk kan je mij ook vragen voor een klein advies, over bijvoorbeeld kleur of een kleine update van een kamer. Daar maken we in een mondeling adviesgesprek de plannen die bij je passen.

Voor meer informatie en contact: www.DesignedbyElroy.com

Ik ben Designedby Elroy, de gewaagde kijk op jouw interieur!

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier