3018
Atelier 09 interieuradvies
Gepubliceerd: 01-04-2023 Laatste update: 01-05-2023

Atelier09 is het ontwerpbureau van Tim en Elise de Boer. Wij zijn broer en zus met een grote passie voor interieur en styling, met jarenlange ervaring in de interieurbranche. Wij bieden interieuradvies en –ontwerpen op maat. Niets is immers belangrijker dan een interieur waar je op je gemak bent. Of dat nu gaat om uw woning, vakantiehuis of zakelijk pand. Wij geven deskundig advies en zorgen voor een ontwerp dat tot in de details verzorgd is. 

Wat u ook zoekt, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wilt u alleen kleuradvies? Samen sparren over mogelijkheden? Of een compleet ontwerp? Wij zorgen voor een plan dat aansluit op uw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een interieur een afspiegeling is van de gebruikers, in welke stijl dat dan ook is.

Werkwijze/tarieven 

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op interieurgebied. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kleuren? Laat u verrassen door combinaties die wij voor u kunnen maken. Wij komen bij u thuis langs voor een kleuradvies aan huis. De kosten voor een uur kleuradvies zijn € 125,-.

Wilt u wat meer advies krijgen en bijvoorbeeld ook naar indeling of verlichting kijken? Dan is een uitgebreid advies aan huis een uitstekend idee. Dan komen we circa 3 uur bij u thuis langs om te adviseren over al uw vragen. Na afloop sturen we een uitgewerkt adviesrapport per mail. De kosten hiervoor zijn € 395,-.

Ook voor een heel ontwerp kunt uiteraard bij ons terecht. We beginnen dan altijd met een intake bij u thuis. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we een ontwerp maken dat echt bij uw smaak en wensen past. Vervolgens werken wij een persoonlijk interieurontwerp uit met daarin de volgende zaken:

  • Een moodboard met sfeerbeelden
  • Een kleuren-, materiaal- en meubelplan
  • Advies voor verlichting en raambekleding
  • Een handgetekende plattegrond op schaal voor de indeling van de ruimte
  • Tips en ideeën voor accessoires
  • Verkoopadressen en prijzen voor de producten uit het ontwerp
  • Presentatie van het plan bij u thuis
  • Een ingebonden versie van het plan op A3-formaat
  • Vaak de mogelijkheid om geadviseerde meubels met korting te kopen

De kosten voor een persoonlijk interieurontwerp zijn € 995,- en geldt voor 1 ruimte.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en een uitgebreid portfolio op: www.atelier09.nl of neem contact op via 06-21875965

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier