2319
Accent in huis

Over Accent in Huis
Conny de Bresser van Accent in Huis uit Best (Noord-Brabant) adviseert particulier en bedrijf bij het inrichten en restylen van diverse ruimtes, geeft verkoopstylingadviezen, richt leegstaande en modelwoningen in en verzorgt professionele fotopresentaties.

Accent in Huis is een gediplomeerd interieur- en verkoopstyling advies bureau en staat voor een persoonlijke aanpak, professioneel advies en kwalitatieve uitvoering. Accent in Huis is lid van de beroepsvereniging voor interieurstyling professionals BNS CRISP en als erkend adviseur aangesloten bij HuisMakeOver. Tevens is Conny bekend van het RTL4 programma TV-Makelaar ‘Mission Impossible’.

Accent op Wonen
Wij bij Accent in Huis l HuisMakeOver vinden het een uitdaging een interieur te creëren dat uw persoonlijke stempel draagt, een plek waar u zich thuis voelt en kunt ontspannen. Van een kleuradvies tot een volledig interieuradvies. We luisteren naar u, inventariseren uw wensen, eisen en ideeën en komen samen tot een interieurplan om van uw huis uw thuis te maken. Na het advies kunt u zelf met de uitvoering aan de slag of laat dit geheel of gedeeltelijk over aan Accent in Huis.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Accent op Verkoop
Verkoop/Vastgoedstyling
Uw woning de best mogelijke presentatie geven, vergroot uw verkoopkansen en kost minder dan u denkt. Accent in Huis streeft er altijd naar om met minimale middelen een groots resultaat te bewerkstelligen.

Inrichting bij leegstand
Accent in Huis verzorgt tijdelijke inrichting bij leegstand zoals modelwoningen, leegstand en gemeubileerd verhuren van een woning. Naar wens richt zij de woning sfeervol in met meubels, accessoires, gordijnen en verlichting. Hierdoor spreekt de woning potentiële kopers meer aan waardoor de verkoopkansen vergroot worden.

Woningfotografie en -video
Goede woningfotografie is een essentieel onderdeel van de totale woningpresentatie. In combinatie met professionele verkoopstyling zorgen goede foto’s voor de onderscheidende factor op internet, advertentie en brochure. Nog beter voor de dag komen? Overweeg dan eens een luxe woningvideo toe te voegen aan uw woningpresentatie. Ook als herinnering erg fijn om te hebben!

Accent in Bedrijf
Ook zakelijke opdrachtgevers zijn bij Accent in Huis aan het juiste adres. Uw bedrijfsinrichting mag reflecteren waar u en uw bedrijf voor staan. Een uitstraling creëren die bij u en uw product/dienst past, herkenbaarheid en vertrouwen geeft aan uw klanten en tevens een erg prettige werkomgeving is voor u en uw personeel. Dat is wat Conny met Accent in Huis voor u nastreeft.

Accent laat graag zien wat je in Huis hebt!

Diensten en Portfolio
Nieuwsgierig? Lees meer over de diensten van Accent in Huis of kijk naar gerealiseerde projecten in het portfolio op de website van www.accentinhuis.nl .

Accent in Huis
Best (Noord-Brabant)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-25473240


REACTIES VAN KLANTEN

"Conny kwam bij ons langs voor verkoopstylingadvies én de woningfotografie en ging meteen aan de slag. We hebben het huis van boven tot beneden en van voor tot achter doorgelopen. Ze loopt als onafhankelijke door het huis en kijkt naar alle zaken, groot en klein, waar een potentiële koper ook naar kijkt. Je krijgt tips voor kleine reparaties van dingen die je zelf als bewoner niet meer ziet. De styling in de verschillende ruimtes zorgt ervoor dat iedere kamer perfect gepresenteerd wordt. Met hele kleine middelen en ideeën kan je huis er ineens heel anders uitzien en een breder publiek aanspreken. Kortom een geweldige toegevoegde waarde, waardoor wij mede ons huis binnen 3 weken hebben verkocht!" Fam. Hoozemans uit St. Oedenrode

“We hebben Conny in eerste instantie gevraagd om kleuradvies voor de wanden in de woonkamer. Aan de hand van de eerste kennismaking kreeg Conny een beeld van ons verzoek. Omdat de stukadoors al volop bezig waren en de meubels al opgeslagen stonden, maakten we het haar niet gemakkelijk. Nadat Conny onze meubels en overige inrichting had bekeken wist ze precies welke kleuren het moesten gaan worden. Conny gaf ons een kleuradvies wat bij ons en onze meubels past. Omdat het zo goed klikte met Conny vroegen we haar vervolgens ook om te helpen met de keuze voor accessoires en gordijnen. Conny maakte een praktische lijst met foto's, prijzen en leveranciers. Door het gebruik van de lijst konden we gerichte aankopen doen, wat ons een hele hoop tijd bespaarde. Zij verwees ons naar leveranciers waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben en dit leverde verrassende resultaten op. Het waren stuk voor stuk winkels met prettige, bekwame mensen. De prijs/kwaliteit van de accessoires stond in een goede verhouding. Het eindresultaat is een woonkamer waar alles op elkaar is afgestemd met leuke accenten, waarin we ons echt thuis voelen." fam. Antonise uit Eindhoven

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het was een spannend traject waarbij we onze begane grond (keuken, woonkamer, hal en entree) vanaf ontwerp/tekening realiteit hebben zien worden. Met het sfeer/stijladvies kregen we duidelijk richting over aan te schaffen meubels en materialen. Het was heel prettig werken met Conny en we kunnen haar dan ook van harte aanbevelen”. Gerard uit Best

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier

Onze partners