2038
Ridesign
Gepubliceerd: 13-04-2023 Laatste update: 01-06-2023

Zorgeloos wonen, werken en relaxen in een woonboerderij door bewust gebruik te maken van mooie, kwalitatieve materialen, fair & green. Eigentijds wonen met inzet van domotica en slimme materialen.

Ridesign in het kort:

Ridesign is eigendom van Ria Bernards, wonende in een mooie oude woonboerderij uit 1910 in Vessem, samen met haar man en vijf zonen en een grote ecologische tuin rondom, gelegen in het Kempisch Landschap in Brabant.

inspiratiebrochures1.png

Ria begeleidt en ontzorgt jouw (en je makelaar) bij de presentatie van je te koop/ te huur staande woning/ bedrijf of gaat samen met jouw op weg om een 'thuis" te creëren waar je zorgeloos kunt werken, wonen en relaxen. Zorgeloos, omdat je kiest voor kwalitatieve, gezonde en duurzame materialen, fair & green. Zorgeloos, omdat Ria je helpt keuzes te maken en een harmonieuze sfeer weet te creëren naar jouw identiteit.

Mijn dienstverlening:

Pas als je woning overzichtelijk is, dus opgeruimd, goed ingedeeld met leuke eye-catchers, kunnen er goede foto's gemaakt worden. Een foto versterkt de sfeer en het karakter van de woning. De kijker wordt geprikkeld en geïnteresseerd en zal jouw woning selecteren om nader te bekijken op internet of middels een afspraak voor een bezichtiging. Resultaat: meer kans op verkoop voor een goede prijs, omdat de woning goed aanvoelt en de bezoeker warm onthaalt.

Heb je jouw woning gevonden, dan wil je daar zolang mogelijk wonen. Maatschappelijk gezien wordt dat ook steeds belangrijker en zul je dat ook mogelijk moeten maken, bijv. door een goede indeling en functionaliteit van de woonruimte, gebruik van domotica en natuurlijk een fijne, maar ook gezonde sfeer en leefomgeving. Vaak verliest men zich in alles wat mooi is en is de eenheid kwijt. Als vormgever help ik je keuzes te maken, tot overeenstemming te komen met andere huisgenoten en jouw identiteit in wonen en werken te vinden en vorm te geven. Een leuke uitdaging!

Aangesloten bij:

Ridesign is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) en bij de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten CRISP. Dat biedt collegialiteit, uitwisseling, educatie en samenwerking. Daarnaast werkt Ridesign samen met 123Verkocht voor het inhuren van meubels en werkzaamheden.

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier