1533
Interieurstylist aanmelden
Gepubliceerd: 12-01-2023

Ben jij het liefst iedere minuut van de dag bezig met wonen, styling en interieur? Geef je hierover graag tips en adviezen aan klanten die wel een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken? Grijp dan je kans om je aan te melden bij ons woonplatform Wonenonline. Een platform bomvol potentiële klanten voor jou!

Groot bereik

Met dagelijks duizenden unieke bezoekers en een groot bereik op social media zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van wonen, styling en interieur. Met vermeldingen in woonbladen en rubrieken in landelijke RTL lifestyle tv-programma’s kun je niet meer om Wonenonline heen.

Consumenten laten zich graag inspireren en adviseren op ons platform. Maar velen kunnen hierbij ook nog wel wat persoonlijk advies gebruiken. Jij weet natuurlijk als geen ander dat smaak hebben niet hetzelfde is als een heel interieur samenstellen. Daarom bieden wij onze bezoekers dan ook graag een extra service aan door middel van het bieden van persoonlijk advies.

inspiratiebrochures1.png

Wordt stylist bij ons!

Daarom bieden wij jou als professional in de wereld van interieurstyling de kans om in dit gat te springen. Op ons platform hebben wij hiervoor een speciale rubriek gevuld met doorverwijzingen naar de beste stylisten van het land.

Binnen deze rubriek heeft iedere professionele stylist een eigen online profiel, welke wij regelmatig uitlichten op onze website en via social media. Nog meer weten wat ons platform jou kan bieden aan potentiële klanten? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de onderstaande knop.

Stuur mij meer informatie