1231
Studio Annika
Gepubliceerd: 04-11-2022 Laatste update: 01-05-2023

Hi! Mijn naam is Annika Vermey en ik ben interieurontwerper en interieurstylist van Studio Annika. Ik ontwerp een interieur dat écht bij jou past. Jouw huis, jouw stijl; dat is mijn uitgangspunt.

Verandering van interieur

Ik hoor het regelmatig: bij een verbouwing, verhuizing, verandering van interieur of een nieuwbouwwoning of appartement komt er veel op je af. Keuzes over de indeling van de ruimte, materialen als vloer en raamdecoratie, lichtpunten, kleuren en meubels. Er is veel moois te vinden, maar wat past mooi bij elkaar… en wat past bij jou? Zou je liever zelf met je interieur aan de slag gaan met kans op miskopen of pak je het liever in één keer goed aan? Zelfs als je geen torenhoog budget hebt, kan een interieurontwerp net het verschil maken.

inspiratiebrochures1.png

Studio Annika interieurontwerp

Een interieurontwerp of interieuradvies van Studio Annika is praktisch en concreet. Ik geloof dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel. Een interieurontwerp zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met je interieur vanuit een concreet plan. Resultaat: een interieur dat écht bij je past, hoe fijn is dat? Ik heb al vele klanten mogen helpen aan een interieur dat bij ze past. Je kan bij mij terecht voor je zowel je grotere als kleinere interieurvragen.

Vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op om een afspraak in te plannen voor een gratis kennismaking. Bekijk mijn website voor alle mogelijkheden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met 0641547 210

Website: https://studioannika.nl

Blogs van Studio Annika op Wonenonline.nl

STUDIO ANNIKA: HOE JE EEN INTERIEUR CREËERT DAT BIJ JE PAST


Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier