1408
In-A Interieur Advies

Heb je plannen om te verbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of staat er een verhuizing op de planning en wil je een compleet nieuwe inrichting? Ik kan je hierbij helpen. De samenwerking is hierin de sleutel. Uiteindelijk moet het een inrichting worden die past als een jas.

Met behulp van een 2D plattegrond en een 3D schets gaat de nieuwe indeling leven en kunnen we samen een plan voor de uitvoering maken.Een kleuradvies of lichtplan behoort ook tot de mogelijkheden.

Over mijzelf; In 2018 heb ik, met goed gevolg, de opleiding Binnenhuisarchitectuur afgerond en ben ik mijn eigen onderneming gestart. Met mijn opgedane kennis wil ik graag van jouw huis een thuis  maken. Ik sta ingeschreven in het GCP-I register wat staat voor Gediplomeerd Creatief Professional Interieur designer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en mijn werkwijze? Neem gerust een kijkje op mijn website www.in-a.nl

Ik kom graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Ina Harland

In-A Interieuradvies

Breukelen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners