1257
Bica Styling interieuradvies

Als interieurontwerpster kan ik mijn creativiteit en passie voor inrichten goed combineren. Ook omdat ik ongebonden Out of the Box kan denken waardoor ik unieke producten kan realiseren en adviseren.

BICA-styling geeft interieuradvies. Je kunt bij BICA-styling komen met je wensen voor de inrichting van de woning. Het kan door middel van een totaal interieurplan per ruimte, waar het gaat om een nieuwe indeling, kleuren, verlichting enz. Samen met jou maak ik dit visueel met behulp van 3-D tekeningen en sfeer collage. Door je ideeën aan te vullen met mijn tips en deskundige adviezen kan het droomhuis gerealiseerd worden. Het interieuradvies kan ook per onderdeel, bijvoorbeeld alleen over kleur.

Daarbij geeft BICA-styling creatieve workshops. Een voorbeeld van een workshop die BICA-styling geeft, is het maken van een sfeercollage voor een ruimte (woonkamer, keuken, hal, slaapkamer enz.) bij je thuis. Daarbij krijg je uitleg over kleurgebruik, lichtval en materialen. Tevens krijg je te zien hoe je op een relatief eenvoudige manier een andere sfeer kunt creëren.

BICA-styling maakt unieke woonaccessoires van textiel. Deze zijn bijzonder omdat ze handgemaakt zijn waardoor elk stuk uniek is. Bovendien zijn ze gemaakt van gebruikt materiaal, hierbij kun je denken aan gebruikte stoffen en andere materialen. Voorbeelden van woonaccessoires die BICA-styling maakt, zijn sierkussens, poefjes, decoratie en meer. De decoratie kan ook gebruikt worden door detaillisten die hun etalage en/of sfeer in de winkel willen veranderen.

Ook kunnen detaillisten hun etalage en/of winkelstyling door BICA-styling laten verzorgen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners