2278
Inside Creations
Gepubliceerd: 02-04-2024 Laatste update: 01-05-2024

Het interieur van uw huis speelt een cruciale rol in uw welbevinden. Zoekt u een ervaren interieurstyliste die met respect en aandacht de inrichting van uw huis op zich neemt? Neem dan vrijblijvend contact op met Justyna Remijn van Inside Creations uit Naarden

Justyna Remijn helpt u om van uw woonhuis een thuis te maken waarin u gelukkig bent. Justyna is, met haar achtergrond als psycholoog, goed in het ‘lezen’ van mensen. Ze luistert en heeft snel door waar u behoefte aan heeft. Dat vertaalt zij in een prachtig uniek interieur waarin u zich comfortabel voelt. In uw huis kunt u zijn wie u bent. Het is voor u de plek waar u altijd kunt ontspannen en gelukkig bent.

Justyna geeft u graag advies over de indeling, kleuradvies en lichtadvies. Justyna luistert, denkt met u mee en stelt u als bewoners centraal in het vinden van het nieuwe evenwicht in de styling van uw interieur. Soms zit de oplossing in details, soms zijn grotere aanpassingen nodig. Justyna zoekt altijd naar een creatieve oplossing die past bij u, uw situatie en uw huis.

inspiratiebrochures1.png

Dat is interieurstyling op maat

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier