2649
C-Style Concepts
Gepubliceerd: 19-04-2023 Laatste update: 01-06-2023

C-Style Concepts biedt interieuradvies, -ontwerp en -styling voor woning, kantoor, etc. Mijn interieurplan is creatief, tijdloos en persoonlijk.

Een interieur moet niet alleen mooi en sfeervol zijn, maar ook praktisch, in balans en vooral persoonlijk. Het moet die fijne plek zijn waar je wilt zijn en die je het thuisgevoel geeft.

Wil je de inrichting veranderen, kleur toevoegen, nieuwe meubels, meubels op maat of een goed verlichtingsplan?Of ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen om er een fijne, sfeervolle ruimte van te maken? Er zijn zoveel mogelijkheden. We gaan samen in gesprek en ik luister goed naar je wensen. We kijken naar hoe je leeft, wat je woonstijl is en wat belangrijk voor jou is. Dit om de ruimte het beste tot z'n recht te laten komen. Ik vertaal dit in een plan dat bij jou en je huis past.

Zakelijk geldt dat je in een prettige, gezonde werkomgeving die de identiteit en visie van het bedrijf uitstraalt, je effectiever en creatiever bent. Of dit nu een praktijk, kantoorgebouw, horecagelegenheid, winkel of een werkruimte aan huis is.

Wil je een effectievere indeling van de ruimte, werkplekken uitbreiden, of de identiteit van het bedrijf meer tot z'n recht laten komen? D.m.v. interieurstyling, een interieuradvies of interieurontwerp help ik je om van je bedrijf een mooie, inspirerende omgeving te maken wat past bij het bedrijf.

Mijn interieuradvies en interieurontwerp is maatwerk; aan de hand van jouw wensen en behoeften maak ik een interieurplan. Dit kan zo uitgebreid als jij wilt. Nadat we telefonisch contact hebben gehad, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis of op locatie. We bespreken je wensen en verwachtingen en ik leg mijn werkwijze uit. Aan de hand van het gesprek maak ik een offerte met een plan van aanpak. Akkoord? Dan ga ik met het interieurplan aan de slag. Tussentijds hebben we contact over de voortgang en kunnen we nog dingen aanvullen/aanpassen. Daarna werk ik het plan uit tot in detail waarin al je wensen zijn vertaald in een creatief en persoonlijk interieurontwerp. Dit krijg je in een boekje samen met de stalen en kom ik bij jou thuis of op locatie presenteren. Vervolgens help ik je het plan uit te voeren en te begeleiden bij aankopen of je doet dit zelf. Om het helemaal af te maken kan ik ook de styling voor je verzorgen, zodat je straks echt kunt genieten van je thuis of je zakelijke interieur.

Bezoek de website op C-Style Concepts

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier