3098
Indra Sripal interieuradvies
Laatste update: 01-03-2024

Ik creëer leefbare interieurs met de nadruk op harmonie, comfortabel en chic. Een woonruimte, een werkruimte, een interieur moet ‘eigen’ voelen, comfortabel en functioneel.

Ik laat mij inspireren door mijn reizen over de wereld, traditionele en designhotels, bezoeken aan internationale beurzen waarbij ik de verschillende invloeden laat terugkomen in mijn interieurs.

Ik wil mijn cliënten inspireren om samen een uniek persoonlijk interieur te creëren. De passies en interesses van mijn cliënt bepalen de emotie en het gevoel van de leefruimte.

inspiratiebrochures1.png

Het traject begint met een vrijblijvende afspraak op de locatie van de ruimte. Samen bespreken we wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit kan variëren van een compleet inrichtingsplan voor één of meerdere ruimten tot het restylen van een bestaand interieur. Afhankelijk van de wensen maak ik een passend interieurplan.

Naar aanleiding van het intake gesprek wordt een offerte gemaakt van hetgeen we besproken hebben. In deze offerte staat aangegeven wat ik ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Tijdens het traject wordt intensief gecommuniceerd. Dit wordt vertaald in het interieurplan en de definitieve woon- leef- werkruimte.

Een bestaande interieur willen restylen of een volledig nieuwe interieur. Andere indelingen, kleuren, meubels, stoffering in het interieur, samen komen we tot een optimaal resultaat. Bel mij voor een vrijblijvende afspraak!

Voor vragen over mijn werkwijze, tarieven of een vrijblijvende afspraak kan je mij bellen op 06-2465 6100 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie: www.indrasripal.nl

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier