887
Moon Interieur = samenrealiseren!

Ontwerpt en creëert interieurs  voor woningen of kantoren met een eigen signatuur! We bespreken je wensen en verwachtingen voor je (verbouw)-plannen. Door goed te luisteren wat je wilt ontstaat de stijl en sfeer waarin je je herkent en thuisvoelt.

Je kan mij ook inschakelen als je één ruimte wilt aanpassen of misschien alleen een kleuradvies nodig hebt. Graag kom ik langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Mijn drijfveer is het enthousiasme van de opdrachtgevers wanneer een project is afgerond. Vaak met de tekst: je snapt helemaal wat ik bedoel en weet dat goed te vertalen naar een passend interieur!

Ik richt me op het vinden van de balans in een ruimte of tussen verschillende ruimtes.

De basis is het belangrijkst, oftewel: Door een juiste combinatie van: meubelopstelling, routing en zichtlijn en als uitgangspunt krijgt de ruimte vorm. Je krijgt spanning in een interieur door het kiezen van materialen met een eigen uitstraling of textuur. Glas, hout, natuursteen, beton en textiel versterken elkaar. Met accessoires en kunst maak je je interieur verrassend en persoonlijk.

De natuur is één van mijn grootste inspiratiebronnen. Ik ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Met mijn persoonlijke betrokkenheid begeleid ik je met veel passie en plezier met je interieurwensen tot een geslaagd resultaat.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

Met creatieve groet,

Moon Interieur

www.mooninterieur.nl

Monique@mooninterieur.nl

06-10360818

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners