Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar uw eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken. Rondom Verkoop kan u helpen om uw woning te restylen zodat deze voor een zeer breed publiek aantrekkelijk wordt. Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn! Op een creatieve en kostenbewuste manier maken wij uw woning verkoopklaar. Nadien fotograferen wij de woning voor een professionele presentatie.

 

Modelwoningen 
Door het toepassen van een modelwoning krijgen bezoekers bij bezichtiging een beter beeld van de beleving en gebruiksmogelijkheden die de woning te bieden heeft.

Met de inrichting van een woning spreekt Rondom Verkoop een breed publiek aan waardoor er zo veel mogelijk belangstelling zal worden getrokken. Desgewenst stemmen wij onze styling af op specifiek door u beoogde doelgroepen en de bij hen passende belevingswereld. Een fotoreportage van een door ons ingerichte woning is bovendien zeer goed inzetbaar voor alle denkbare verkoopmiddelen, zoals uw website, advertenties en brochures.

De praktijk heeft uitgewezen dat een door Rondom Verkoop ingerichte modelwoning daadwerkelijk meer belangstellenden aantrekt en daarmee aantoonbaar bijdraagt aan een snellere verkoop en een beter onderhandelingsresultaat.

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze website www.rondomverkoop.nl en bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking.