Verkoopstyling vergroot de kans dat u uw huis snel verkoopt en schakel een verkoopstylist in! Als verkoopstyliste en binnenhuisarchitecte van 'Joy of Styling' kijk ik met de ogen van een potentiële koper en kan ik voor u, door het geven van professioneel advies en hulp, uw woning en tuin helemaal verkoopklaar maken. Voor u, als particuliere klant of als makelaar, is het van het grootste belang dat de presentatie van de woning er piekfijn uit ziet! Het is heel belangrijk dat uw woning opvalt via internet. Op die manier zal de potentiële koper eerder besluiten om een bezichtigingafspraak te maken. De potentiële koper krijgt dan een eerste indruk bij de bezichtiging wat doorslaggevend kan zijn.

 

Bij een maximaal drie uur durend bezoek maak ik een inventarisatie van de sterke punten van uw woning. Op basis van deze inventarisatie maak ik een analyse en kom ik met een stylingadvies. De inhoud van het, eventueel schriftelijk, stylingadvies bespreek ik met u. Door kleuren, accessoires en meubelen aan te passen, weg te halen of toe te voegen creëer ik een woning dat zal aansluiten bij de smaak van zoveel mogelijk potentiële kopers. De indeling van een ruimte zal dus vaak wat anders zijn dan u gewend bent en in veel gevallen zal uw woning er 'ruimtelijker' uit gaan zien. Rust, ruimte en licht maken het voor de potentiële koper makkelijker om zich een voorstelling te maken hoe hij of zij in de woning zou kunnen leven. Door de inbreng van 'Joy of Styling' zal de verkoop van uw woning sneller verlopen.

Stijlvol tijdelijk interieur voor woningverkoop:
Een smaakvol ingericht huis verkoopt sneller dan een leegstaand pand! Door stijlvolle meubelen te gebruiken in uw leegstaande woning creëert u sfeer en warmte waardoor de potentiële koper zich direct thuis voelt. Met fraaie woonaccessoires komt uw woning tot leven. 'Joy of Styling' richt uw leegstaande woning tijdelijk voor u in.

Gastvrouw:
Bij en open dag of bezichtiging kan ik -als gastvrouw- voor u optreden. Een open dag, meestal georganiseerd door uw makelaar, is het moment om uw woning te presenteren. Een verzorgde ontvangst in een smaakvol ingerichte woning zorgt ervoor dat de eerste indruk van de bezichtiging positief uitvalt.

Interieuradvies
Stijl is belangrijk. Steeds meer mensen zijn tegenwoordig zeer bewust bezig met het inrichten van het huis. Of u nu een nieuwe woning heeft gekocht, gaat verbouwen of dat u bent uitgekeken op uw bestaande situatie en een restyling van uw huidige interieur wenst, het inrichten is een leuke maar moeilijke klus. Tegenwoordig is de keuze lastig door al die verscheidenheid in kleur en materialen. Steeds vaker heeft men behoefte aan een motiverend advies zonder alles uit handen te geven en schakelt men een interieurarchitect in. Dit levert bij het inrichten van een woning vaak heel verfrissende en inspirerende ideeën op! 'Joy of Styling' kan u adviseren met de totale inrichting of verbouwing van uw woning.

'Joy of Styling'
'Joy of Styling', bedrijf voor Binnenhuisarchitectuur en Styling is opgericht door Elly van Schoot. Elly heeft de opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd aan het 'Instituut voor Binnenhuisarchitectuur' met daarop aansluitend de Masterclass. Het bedrijf is aangesloten bij 'Master of Interiordesign' en het 'Landelijk Netwerk Verkoopstylisten'.