1236
Studio Blossom

Welkom bij Studio Blossom. Mijn naam is Ymke en dit is mijn interieurontwerp en –stylingbureau. Elke ochtend sta ik op en mag ik bezig zijn met mijn passie: interieur. Mijn doel is dan ook dat jij elke ochtend opstaat in een huis dat aanvoelt als je thuis. Ik help je graag verder met een mooi, persoonlijk en sfeervol interieuradvies dat je interieur nét iets extra’s geeft.

Een interieur is erg persoonlijk en dat is ook jouw vraag voor een interieuradvies. Studio Blossom staat je graag bij uiteenlopende vragen bij, is je klankbord en adviseert.

Studio Blossom staat niet alleen voor kwaliteit en deskundigheid, maar ook voor helderheid. Dat begint al bij de keuze van hoe uitgebreid je het advies wilt hebben. Kies je voor het SMALL, MEDIUM of LARGE Styling pakket? Het Verlichtingspakket? Of misschien toch het OP MAAT Styling pakket? Ga naar de website (www.studioblossom.nl) om te zien wat er zoal in de pakketten zit.

Door tijdens het introductiegesprek goed naar je te luisteren, ben ik in staat je wensen, stijl en sfeer te vangen en om te zetten naar een sprekend moodboard en passend plattegrond. Van daaruit duik ik de diepte in en kom met een concreet plan.

Het adviesplan is altijd en overal te raadplegen. Je krijgt namelijk een persoonlijke link op mijn website. Heel gemakkelijk wanneer je in een winkel staat om die ene stoel of lamp te kopen.

Ik ben een Keurmerkstylist en mag mij daarmee tot de top van de Nederlandse stylisten scharen. Vastgoed- of interieurstylisten met dit onafhankelijke keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Bij een Keurmerkstylist draait het om kwaliteit, creativiteit en professionaliteit. Zij hebben kennis van zaken en liefde voor het vak.

Daarnaast is Studio Blossom is aangesloten bij CRISP, dé beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten.

Zien we elkaar snel en mag Studio Blossom jou positief verrassen met een interieuradvies?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners