837
Paula Rutgers Design

PRD, PAULARUTGERSDESIGN het bureau van Paula Rutgers. Wij zijn ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam in het stylingvak en houden ons bezig met uiteenlopende disciplines op gebied van design, styling en interieur. U kunt bij ons onder andere terecht voor een interieuradvies voor uw bedrijf of woning, vastgoed- en fotostyling.

Ook richten wij tijdelijk leegstaande kantoren en woningen in zodat de huurder / koper een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft. Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte. Een afgeronde studie aan de Hoge School voor de Kunsten te Utrecht, interieur fotografie en een opleiding Vastgoed stylist zorgen voor vernieuwende en verrassende invalshoeken.

Meer informatie: www.paularutgersdesign.com

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners