1606
N-inspired Styling

Het creëren van een professioneel gestyled interieur, met een méérwaarde voor uw woning om zo snellere verkoop te genereren. En dat met enige kennis op makelaarsgebied. Met een jarenlange ervaring op stylingvlak informeer ik u graag betreffende interieurtips, make-overs en decoratieadvies en véél en véél meer. Heeft u hulp nodig bij het organiseren of meubelverhuur in voorbereiding op de verkoop, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 Wat is verkoopstyling?
Het is een techniek, gericht op de presentatie van de woning vóór de verkoop, op een wijze dat het een breed publiek aanspreekt om zo uw verkoopkansen te vergroten. Het zal u helpen uw woning voor een optimale prijs, sneller te verkopen. Uitdaging is het met een klein budget een zo groots mogelijk resultaat te behalen. Zo gaan ik zo efficiënt mogelijk te werk met de spullen die ter plekke voor handen zijn. Laat u verrassen door het advies.

Kopers kopen een droom!
Na restyling is het completeren van de presentatie natuurlijk het vastleggen van de foto's. Het is de éérste indruk op sites als Funda en essentieel als verwelkoming van véél bezichtigingen.

Heeft u problemen met de verkoop?
Verkoopstyling is erg effectief voor woningen waar weinig tot geen reactie op de markt is, weinig bezichtigingen en nauwelijks tot geen biedingen uit voortkomen. De conditie en presentatie van het onroerend goed op de markt is cruciaal voor:

  • het snel en veel genereren van bezichtigingen.
  • Waardeverméérdering toevoegen aan de woning.
  • Het snel bereiken van de vraagprijs en de uiteindelijke verkoop.

     

Meer informatie vind u op www.n-inspired.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners