1792
inZicht woonadvies

Met een optimale woningpresentatie kun jij je onderscheiden van de rest. Dat is de eerste stap op weg naar een snelle verkoop én de beste prijs. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jouw huis in alle opzichten zo goed en positief mogelijk in beeld komt.

Meubelverhuur
Leegstaande woningen verkopen moeilijker dan wanneer ze zijn ingericht. Omdat elk referentiepunt ontbreekt, kan de koper moeilijk de juiste verhoudingen van een lege ruimte inschatten. En een lege woning straalt ook weinig sfeer uit… Ik help je om je leegstaande woning met huurmeubels (evt. van karton) en accessoires in te richten. Dat kan je eigen huis zijn maar ook de woning van familie die moet worden verkocht, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing naar een verpleeghuis.

Interieuradvies
Een interieuradvies varieert van een klein advies bijvoorbeeld een andere meubelopstelling tot een complete (re)styling. Het kan een éénmalig advies zijn maar ook een advies dat ‘stapsgewijs’ wordt uitgevoerd. Op basis van jouw wensen, eisen en hulpvragen stel ik een advies op waarbij jouw persoonlijke smaak en budget de uitgangspunten vormen.

Kleuradvies
Een uitgebalanceerd kleurenpalet geeft een kamer een totaal ander aanzien en zorgt voor een compleet ‘nieuw’ gevoel. Soms zit het juist in de details en zijn een paar subtiele veranderingen voldoende om een ruimte op te frissen. Met mijn koffer vol kleurstalen kom ik dan bij jou thuis en gaan we samen aan de slag met het maken van een duidelijk kleurplan voor de betreffende ruimte(s).

Meer informatie: www.inzichtwoonadvies.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners