05
wo, aug

De was komt uit de kast dankzij Brabantia’s nieuwe Linn collectie. Het nieuwe, stijlvolle Linn kledingrek kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. De bijpassende aluminium kleerhangers en slimme opvouwbare wasmand doen het goed voor droge en natte was. Mooi en goed ontworpen – Linn is voor was die gezien mag worden en wij mogen er eentje verloten!

 

Organiseer je kleding in stijl met kledingrek Linn. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als droogrek om energie en geld te besparen: de verstelbare plateaus bieden extra droogruimte. Maar Linn is ook een stijlvolle manier om je kleding te luchten, mooi op hangertjes aan de stevige roede. En zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar!

WIN BRABANTIA LINN
Deze actie is inmiddels beeindigd. De winnaar is geworden de familie Hassink uit Amersfoort. Van harte met de gewonnen prijs.
Heb je niet gewonnen? Check dan onze winactie met Ditverzinjeniet.nl eens. Hier maak je kans op een shoptegoed van 50 euro en mag je ook een vriend of vriendin blij maken met zo'n shoptegoed!

 

 

 

 

Ook leuk om te lezen