De was komt uit de kast dankzij Brabantia’s nieuwe Linn collectie. Het nieuwe, stijlvolle Linn kledingrek kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. De bijpassende aluminium kleerhangers en slimme opvouwbare wasmand doen het goed voor droge en natte was. Mooi en goed ontworpen – Linn is voor was die gezien mag worden en wij mogen er eentje verloten!

 

Organiseer je kleding in stijl met kledingrek Linn. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als droogrek om energie en geld te besparen: de verstelbare plateaus bieden extra droogruimte. Maar Linn is ook een stijlvolle manier om je kleding te luchten, mooi op hangertjes aan de stevige roede. En zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar!

WIN BRABANTIA LINN
Wij mogen een Brabantia Linn kledingrek verloten. Wil jij dit superstylish kledingrek van Brabantia winnen? Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de Wonenonline nieuwsbrief. Ben je al lid vul dan toch het formulier in om je deelname te bevestigen.

Plaats een vinkje in beide vakjes hieronder en vul het formulier verder in. Eind november maken we de winnaar bekend!

 

 

 

Ook leuk om te lezen xs

9080 sluittekst