5085
Win een stylish servies set van The table
Gepubliceerd: 26-10-2020 Laatste update: 25-12-2021

Deze winactie is helaas afgelopen. Je koffie, thee of lunch thuis serveren alsof je in de nieuwste, hippe tentjes zit? Dat kan nu met de prachtige thuiswerkset van The Table. En omdat we hem zó leuk vinden, geven we maar liefst 7! van deze sets weg. Meedoen is eenvoudig, wij leggen uit hoe!

Instagramproof thuiswerkset

Wat voor lekkers je ook gaat maken of hoe goed die schuimkraag ook op je cappuccino is gelukt; Wanneer het servies niet mooi is, is het genot een stuk minder. Deze thuiswerkset gaat met elk gerecht goed, zowel qua kleur als vormgeving. Opeens worden alle gerechten Instagramproof, zonder dat je een ervaren ‘foodie’ bent. De kleur van de set zet alvast de toon, vooral de black pepper vinden we prachtig. Deze variant geven we dan ook weg met de winactie.

P1060575_thuis-werk-set.jpg

Wat zit erin?

Wat er precies in de set zit? De set bestaat uit een mok mét en een kopje zónder oor. Daarnaast krijg je een grote kom voor bijvoorbeeld een stylish verantwoorde Buddha Bowl. Uiteraard een bord (26 cm doorsnee) en tot slot een theelepel uit de atelier collectie aangevuld met een bubble waterglas. Daar kom jij je thuiswerkdag wel mee door, toch?

P1060555_thuis-werk-set.jpg

Fair trade en plasticvrij

De kwaliteit straalt van de producten van The Table af, de mooiste materialen worden dan ook gebruikt. Keramiek en geblazen, gerycled glas. Alles fair trade en ook nog plasticvrij verpakt. Dus niet alleen wij zijn positief, ook het klimaat is positief over deze set.

De winnaars zijn!!

Richard van Vleuten 
Annemiek Denekamp 
Kim Denayer 
Diny Gijsberts 
Nadia Janssen 
Susan Bleij 
Angela Versteeg 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide