2772
Win veel pret met een Broezels pakket!
Gepubliceerd: 04-11-2020 Laatste update: 25-12-2021

Deze winactie is helaas afgelopen. De dagen worden korter, de nachten worden langer. Samen met je kind boekjes lezen bij de openhaard met warme choco, we love it! Natuurlijk moeten dit niet steeds dezelfde verhaaltjes zijn, dat is saai. Onlangs leerden wij Broezels kennen en wij hebben het even getest bij onze mini redactie en zij waren unaniem enthousiast!

Broezels?

Broezels zijn 26 verschillende letters en leestekens in de vorm van dieren, ze sluiten daarom perfect aan op de belevingswereld van kinderen van 0 tot 4 jaar. Broezels wonen in hun eigen wereld, bestaande uit onder andere een eiland en boerderij. En het leuke is, er is een hele serie aan verhalen! Dus of het nu voor het slapengaan is, bij de openhaard of in de tuin; Het is altijd en overal tijd voor een verhaaltje over de Broezels!

broezels003.jpg

inspiratiebrochures1.png

Prikkel de creativiteit

Wonenonline.nl is natuurlijk voor ouders hét online platform voor wonen en daar sluit Broezels zich bij aan, maar dan voor hún eigen kleine fans. Op broezels.nl komt de wereld waar de broezels wonen namelijk helemaal online tot leven. Door deze combinatie van fysieke knuffels, boekjes, een online omgeving én een webshop komen alle ingrediënten samen om optimaal de creativiteit van jouw mini-me te prikkelen. En om het feest compleet te maken kun je zijn of haar slaapkamer zelfs omtoveren tot een ware Broezelsplek, in de webshop is namelijk van alles te bestellen;Van kleding tot wanddecoratie. Té schattig!

broezels002.jpg

De winnaars zijn:

Anja Harbers 
Petra van Gorkum
Marcella Leuven 
Jeannet van Dijk 
Tine Bilsen 
Marian Veerman 
Marja Legius 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide