2879
Je hal herfstproof? Win deze stijlvolle paraplubak!

Deze winactie is helaas afgelopen. Het dondert en het bliksemt en het regent.. Jep, deze tijd van het jaar komt er weer aan. Dus klap de paraplu maar weer uit! Slingeren deze bij jou thuis ook altijd rond op de plaatsen waar je ze eigenlijk niet wilt tegenkomen? Daar hebben wij van Wonenonline onlangs een stijlvolle oplossing voor gevonden, namelijk de Nest paraplubak van Yamazaki! En het leuke is, wij geven samen met Cadeau.nl maar liefst 10 exemplaren weg.

Praktisch en prachtig

Nooit meer een druipende paraplu in de hoek van de kamer waardoor alles vochtig wordt, dat zou toch wel heerlijk zijn. De Nest paraplubak is zowel praktisch als prachtig. Het stijlvolle design is geïnspireerd op jawel, een nest. Dit is op zodanige wijze gedaan dat zowel de zwarte als de witte variant in ieder interieur passen. Strak, stijlvol en trendy. En laten we wel zijn; Bovenal erg handig! Doordat je de rubberen bodem uit de bak kunt halen, kun je deze eenvoudig droog en schoon maken.

De 10 winnaars zijn:

Ria Venhovens 
Peter Albers 
Claudia oosterveen 
Bert van Rijswijk 
Leonie Mol 
Esther Kooi 
Lucie Ros 
Karolien Oorts 
Miriam Gruijthuijsen 
Rob Matthijsen 

Lees ook: Je woonkamer herfstproof

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners