3399
Je hal herfstproof? Win deze stijlvolle paraplubak!
Gepubliceerd: 31-10-2020 Laatste update: 08-05-2022

Deze winactie is helaas afgelopen. Het dondert en het bliksemt en het regent.. Jep, deze tijd van het jaar komt er weer aan. Dus klap de paraplu maar weer uit! Slingeren deze bij jou thuis ook altijd rond op de plaatsen waar je ze eigenlijk niet wilt tegenkomen? Daar hebben wij van Wonenonline onlangs een stijlvolle oplossing voor gevonden, namelijk de Nest paraplubak van Yamazaki! En het leuke is, wij geven samen met Cadeau.nl maar liefst 10 exemplaren weg.

Praktisch en prachtig

Nooit meer een druipende paraplu in de hoek van de kamer waardoor alles vochtig wordt, dat zou toch wel heerlijk zijn. De Nest paraplubak is zowel praktisch als prachtig. Het stijlvolle design is geïnspireerd op jawel, een nest. Dit is op zodanige wijze gedaan dat zowel de zwarte als de witte variant in ieder interieur passen. Strak, stijlvol en trendy. En laten we wel zijn; Bovenal erg handig! Doordat je de rubberen bodem uit de bak kunt halen, kun je deze eenvoudig droog en schoon maken.

De 10 winnaars zijn:

Ria Venhovens 
Peter Albers 
Claudia oosterveen 
Bert van Rijswijk 
Leonie Mol 
Esther Kooi 
Lucie Ros 
Karolien Oorts 
Miriam Gruijthuijsen 
Rob Matthijsen 

WIN-VLOERKLEED.png

Lees ook: Je woonkamer herfstproof

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide