3555
Win 5 x 100 euro shoptegoed voor verlichting

Deze winactie is helaas afgelopen.  De dagen worden weer korter en de avonden langer. Lekker knus de gordijnen dicht en lampen binnen aan. Om een warme sfeer te creëren is mooie verlichting zó belangrijk. Wij gaan je daarbij helpen, we geven namelijk maar liefst 7 keer 75 euro aan shoptegoed weg bij directlampen.nl.

Loop wél tegen de lamp

Of je nu voor een vloerlamp, schemerlamp, plafondlamp of tafellamp gaat, daar mag je zelf je licht over laten schijnen. Wij zorgen ervoor dat je bij het afrekenen een dikke meevaller hebt in de oktober woonmaand. Let wel dat je je winkelwagen niet meteen té vol laadt, want er is echt van allerlei moois te koop in de wereld van verlichting. Directlampen.nl is hier specialist in geworden en zoekt voor jou de nieuwste en meest duurzame opties. 

De winnaars zijn:

Frentz Carla 
Anouk van Meijl 
Kirsten Borchers 
Hans Kok 
Chrissy Duikelman 
Bertus japsers 
Jessica De clerck 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners