3776
 Leitz Luchtreiniger -

Luchtverontreiniging, een onderwerp waar we niet ieder dag bij stilstaan. Maar toen wij er onlangs achter kwamen wat wij dagelijks aan vervuilende stoffen inademen kregen we het er op de redactie toch een beetje benauwd van. Maar wij zouden Wonenonline niet zijn wanneer we ook daar een oplossing voor hebben! Wij stellen jou graag voor aan de Leitz TruSens Luchtreiniger. En om je nóg een zuchtje van verlichting te geven, we mogen er vier gratis weggeven.

Prettig leefklimaat

Een luchtreiniger, wellicht niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je huis aan het inrichten bent. Toch is het gek dat deze nog niet in het rijtje van verwarming en/of airco staat. Een luchtreiniger is namelijk minstens zo belangrijk voor een prettig leefklimaat. Zaken als pollen, bacteriën en ook huisdieren zorgen voor allemaal viezigheid én ziekmakertjes in de lucht. We gaan niet claimen dat de luchtreiniger van Leitz TruSens dit helemaal gaat oplossen, maar je leefklimaat knapt er zeker stukken van op.

tru-sens-luchtreiniger-061.jpg

Filteren en neutraliseren

De luchtreiniger kun je ook gericht inzetten. Die gourmetlucht na kerst ruik je liever niet nog dagen, evenals die doordringende verflucht na het schilderen van een muurtje. Plaats de reiniger in de buurt en voor je het weet is de geur geneutraliseerd. Door het gebruik van verschillende zogenaamde HEPA filters, is de reiniger aan te passen naar het doel wat jij op dat moment voor ogen hebt. Zo is er een anti-griep filter wanneer het griepseizoen zich aandient en ook een speciaal filter voor haren en andere zaken van je huisdier.

De winnaars zijn

Patricia de Bruin 
Jackie Nachtegaal 
Julia van Riezen 
Regina Spierenburg 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners