3398
Ga er even voor zitten; De Whoober!
Gepubliceerd: 09-10-2022 Laatste update: 01-11-2022

Je hoeft bij Whoober geen keuze te maken of het een zitzak voor buiten of een zitzak voor binnen wordt, want deze populaire zitzak past overal! Even heerlijk in de zon liggen op jouw favoriete outdoor model Whoober is dus mogelijk, maar óók in de winter neerstrijken bij de open haard met een goed boek doe je gewoon op deze eyecatcher. Door de ruime keuze aan kleuren en modellen is er altijd wel een Whoober die in jouw interieur een plekje verdient.

Maar pas op!

We willen wel één waarschuwing afgeven waar het gaat om het bestellen van een Whoober; het gaat gegarandeerd gedoe opleveren wie er op deze heerlijke zitzak mag neerstrijken. Gelukkig zijn deze populaire zitzakken zeer aantrekkelijk geprijsd, zeker in verhouding met de kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat twee bestellen aan te raden is. Want kinderen zijn ook dol op deze trendy zitzakken en de zitzakken zijn op hun beurt weer dol op kinderen en andere kliederaars. De hoezen zijn namelijk eenvoudig uit te wassen, wat ze voor ieder interieur geschikt maakt. Oók voor de huizen met kinderen en huisdieren!

Altijd geslaagd met een zitzak

Een zitzak is daarom het perfecte item in het interieur wat áltijd past. Waar we vroeger bij een zitzak wellicht nog dachten aan fluorescerende kleuren en plastic stoffen zijn er tegenwoordig warme kleuren en trendy stoffen voor zitzakken. Denk aan trendy zitzakken van exclusief velvet in warm bruine tinten. Deze passen uitstekend naast de openhaard en het (kunst?) schapenvelletje als vloerkleed.

inspiratiebrochures1.png

Daarnaast zijn er ook outdoor varianten die je met een gerust hart in de tuin kan zetten, én daar ook ’s nachts kan laten staan. Maar welke variant je ook kiest, de hoes is altijd wasbaar!

Kortom, deze Whoober is een ware allrounder in een trendy jasje. Een aankoop waar je echt nooit spijt van zult krijgen, tenzij je er dus één te weinig van koopt. Want het hele gezin op één zitzak? Dat wordt een beetje te krap! Maar deze zitzak is wat ons betreft dik geslaagd! Dus wordt lid van onze nieuwsbrief, en maak kans!

De winnaars van een Whoober naar keuze zijn geworden:

Doortje Nicolai
Michiel Slik
Sylvia Eikens

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide