1118
Ga er even voor zitten; De Whoober!

Het is weer zover: Een té leuke winactie bij jouw favoriete woonplatform Wonenonline! Wij zijn helemaal dol op deze leuke…. tja, hoe zullen we het noemen? Kussen, zitzak, stoel of loungebed? Eigenlijk dit alles in één! En je leest het goed; jij maakt kans om gratis en voor niets binnenkort op deze heerlijke eyecatcher neer te strijken. Wij mogen namelijk maar liefst drie! van deze populaire zitzakken weggeven.

Het énige wat wij hiervoor van jou vragen is een keuze te maken uit de 700 varianten wanneer jij de gelukkige prijswinnaar bent! Ohja, en je even abonneren op onze nieuwsbrief natuurlijk want dan loot je mee. En een like op Facebook en Instagram vinden we áltijd leuk!

Binnenstebuiten met de Whoober

Je hoeft bij Whoober geen keuze te maken of het een zitzak voor buiten of een zitzak voor binnen wordt, want deze populaire zitzak past overal! Even heerlijk in de zon liggen op jouw favoriete outdoor model Whoober is dus mogelijk, maar óók in de winter neerstrijken bij de open haard met een goed boek doe je gewoon op deze eyecatcher. Door de ruime keuze aan kleuren en modellen is er altijd wel een Whoober die in jouw interieur een plekje verdient.

Maar pas op!

We willen wel één waarschuwing afgeven waar het gaat om het bestellen van een Whoober; het gaat gegarandeerd gedoe opleveren wie er op deze heerlijke zitzak mag neerstrijken. Gelukkig zijn deze populaire zitzakken zeer aantrekkelijk geprijsd, zeker in verhouding met de kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat twee bestellen aan te raden is. Want kinderen zijn ook dol op deze trendy zitzakken en de zitzakken zijn op hun beurt weer dol op kinderen en andere kliederaars. De hoezen zijn namelijk eenvoudig uit te wassen, wat ze voor ieder interieur geschikt maakt. Oók voor de huizen met kinderen en huisdieren!

Altijd geslaagd met een zitzak

Een zitzak is daarom het perfecte item in het interieur wat áltijd past. Waar we vroeger bij een zitzak wellicht nog dachten aan fluorescerende kleuren en plastic stoffen zijn er tegenwoordig warme kleuren en trendy stoffen voor zitzakken. Denk aan trendy zitzakken van exclusief velvet in warm bruine tinten. Deze passen uitstekend naast de openhaard en het (kunst?) schapenvelletje als vloerkleed.

Daarnaast zijn er ook outdoor varianten die je met een gerust hart in de tuin kan zetten, én daar ook ’s nachts kan laten staan. Maar welke variant je ook kiest, de hoes is altijd wasbaar!

Kortom, deze Whoober is een ware allrounder in een trendy jasje. Een aankoop waar je echt nooit spijt van zult krijgen, tenzij je er dus één te weinig van koopt. Want het hele gezin op één zitzak? Dat wordt een beetje te krap! Maar deze zitzak is wat ons betreft dik geslaagd! Dus wordt lid van onze nieuwsbrief, en maak kans!

Ja, ik wil een whoober naar keuze winnen en schrijf mij in voor de nieuwsbrief!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners