3572
Het is geen droom; Win shoptegoed bij BedSupply!
Gepubliceerd: 21-10-2020 Laatste update: 25-12-2021

Deze winactie is helaas afgelopen. Slapen! Och, wat zijn wij er dol op. Vroeg opstaan? Daar hebben we het maar niet over. Maar toch is wakker worden in een inspirerende slaapkamer voor ons als interieurgekkies wel een heerlijke start van de dag. Fijne kwaliteitsspullen zijn al snel duur, dus wij helpen je op weg: Wij geven maar liefs 10! keer 50 euro aan shoptegoed weg bij online winkel BedSupply. 

Zacht, vriendelijk & licht

Zoals elke ruimte in huis, is ook de slaapkamer aan trends onderhevig. Misschien weet je het nog wel, er zijn tijden geweest dat we dól waren op de lavalamp, glow in thedark stickers en klamboes. Hilarisch achteraf, maar wij op de redactie kunnen ze allemaal afvinken. Vandaag de dag is de trend totaal anders; Zachter, vriendelijker en lichter.

Afsluiten

De slaapkamer staat anno 2022 voor een plek waar jij je aan het eind van de dag kunt afsluiten van de hectische maatschappij. Een plek waar je ook je hoofd leeg kunt maken overdag wanneer het je even te veel wordt. Warme plaids, mooie kussens en inspirerende decoratie.

WIN-VLOERKLEED.png

Wij geven shoptegoed weg!

Om jou de kans te geven ook zo’n plek voor jezelf én je dierbaren te maken geven wij samen met BedSupply 10 keer 50 euro aan shoptegoed weg. Of je nu gaat voor een nieuw dekbedovertrek of een warme sprei, de keuze is aan jou.

De winnaars zijn:

Joyce van Meeuwen 
Kirsten Borchers 
Eva Narcisz 
Anouk Sahner 
Elisabeth Mols 
Mandy Ronda 
Sjoerd Eltinga 
Mariette Werkum 
Vera Kleuskens 
Chanchal Mee 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide