3793
Ga voor groen, plant een plant… Win! een plant!
Gepubliceerd: 07-10-2021 Laatste update: 25-12-2021

Deze winactie is helaas afgelopen. Groen doen, wij vinden het dé trend van het moment maar meer groen is ook gewoon super hard nodig. Steden warmen op doordat steeds meer groen wordt ingeruild voor stenen, en dit wordt alleen maar erger. Maar hier kunnen we iets aan doen; Jij, ik, en echt iedereen! Daarom geven wij aan onze trouwe lezers 5 keer een prachtige plant mét pot weg ter waarde van 100,- euro.

Inspirator

Rick van der Meer is voor ons een inspirator op het gebied van vergroening. Waar het begon met prachtige geveltuintjes bij zijn kapsalons zijn zijn groene vingers inmiddels uitgegroeid tot een eigen groenwinkel in Amsterdam.

En hij had wat ons betreft geen betere naam kunnen kiezen, namelijk; GROEN! Echt een tip om eens een kijkje te nemen en je te laten inspireren door al het moois wat hij aanbiedt. En net als ons verkocht? Rick is een ware duizendpoot, want naast kapper ontwerpt hij inmiddels ook op verzoek hele tuinen.

De winnaars zijn

Loren Shah 
Angela Weilenmann 
Marianne Scholten 
Thomas Exel 
Daan moerland 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide