2936
Een kleurrijke knipoog in je interieur
Gepubliceerd: 21-02-2022 Laatste update: 20-02-2024

MK by mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met SWEET hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke SWEET modulair wandsysteem is speciaal ontwikkeld voor het etaleren van je mooiste object of kringloopvondst tot een ware eyecatcher in je interieur.

Het SWEET wandsysteem is een hoogwaardig modulair systeem, oftewel een bouwsysteem waarmee je eindeloos kunt variëren. De stalen wandplankjes, haakjes, rekjes en multifunctionele schaaltjes kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn voorzien van een fijne poedercoating in eigenwijze kleuren als Yummy Yellow, Fluffy Pink en Popsicle Purple.

Mooi door eenvoud

mkbymippe.jpg

inspiratiebrochures1.png

Wat volgens MK by mippe ontbrak in de wereld van design, produceren ze nu met SWEET zelf. De schaaltjes en subtiele ophangsystemen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en vallen op door hun eenvoud. Design, zoals design hoort te zijn. Michiel: “Het SWEET wandsysteem is subtiel en past in elk interieur. Je kunt er eindeloos mee spelen en een kleur kiezen die het beste bij je past.” Katelijn vult aan: “Mooie feature is dat je de schaaltjes ook los van het systeem kunt gebruiken, bijvoorbeeld als hippe onderzetter voor het antieke vaasje dat nog van je oma was. Zo kun je variëren en combineren met stijlen en kleuren”.

mkbymippe2.jpg

MK

MK is de ideale designcombinatie. M, Michiel dus, is zeker geen newbee in de designwereld. Hij won de afgelopen jaren diverse designprijzen, waaronder een Best of the Best Red Dot award. Michiel verwerkt techniek en materiaal op fabuleuze wijze en kan alles maken wat hij ziet én wat Katelijn hem vraagt. K, Katelijn dus, volgt sinds ze kan lezen alle trends in design en woonbladen. Ze heeft het juiste gevoel voor trends en kwaliteit, en houdt van kleur. Een bijzondere kleur verdient volgens haar een briljante naam. Dat komt dan ook duidelijk terug in de kleur- én naamkeuze van SWEET.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide