668

Meer dan ooit vormt de keuken het decor van gezelligheid: een plek waar met elkaar gelachen wordt over mislukte toetjes, waar je samen met de kinderen kunt kokkerellen, waar prachtige gerechten ontstaan om met de hele familie van te genieten. Wat is jouw leukste, gekste of mooiste keukenmoment? Deel deze met Superkeukens en win een kok aan huis!

 

#mijnkeukenmoment

Wat gebeurt er allemaal in de keukens van Nederland? Superkeukens nodigt je uit om te vertellen over joúw mooiste keukenmoment. Op Facebook, Instagram, of via het formulier op de website. Iedereen mag meedoen, en werkelijk iedereen kan winnen. Want in elke keuken kunnen leuke, gekke, lieve verhalen ontstaan!

Schrijf bijvoorbeeld over dat kerstdiner waarop alles in de soep liep, en jullie uiteindelijk de frituurpan hebben aangezet. Of misschien is jouw meest bijzondere keukenmoment juist heel romantisch; toen je partner je met een prachtig gerecht verraste! Geniet je kindje zó van jouw eten dat hij van top tot teen onder zit? Of krijg je nog steeds een lachstuip als je terugdenkt aan die mislukte soufflé? Een perfecte taart, een voedselgevecht, een ontbijtje met emotionele lading… Vertel ons over joúw mooiste moment in de keuken.

Dit kun je winnen

Elke week kiest Superkeukens een winnaar uit de mooiste keukenmomenten. Ben jij één van die gelukkige winnaars? Dan is het (nogmaals) feest in jouw keuken! Je mag namelijk genieten van een heerlijke maaltijd op restaurantniveau, en daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen. Je wordt de hele avond in de watten gelegd. Een creatieve kok gaat in jouw keuken aan de slag, terwijl jij en je tafelgenoten ontspannen aan een drankje zitten. Zelfs de afwas wordt voor je gedaan.

Wat moet je doen?

  • Deel jouw verhaal op Facebook en/of Instagram
  • Gebruik de hashtags #mijnkeukenmoment én #superkeukens
  • Je kunt je verhaal ook delen via het formulier op de website: superkeukens.nl/win-een-kok-aan-huis
  • Weet jij iemand die wel een kok aan huis kan gebruiken? Tag diegene, zodat ze Superkeukens online kunnen volgen en hun eigen keukenmoment kunnen delen!
  • De actie loopt van 3 juni tot en met 14 juli
  • Elke week kiest Superkeukens een winnaar

Wil jij ook een diner zonder zorgen? Deel jouw keukenmoment!

download de GRATIS STYLEGUIDE

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox! Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?