2378
Een natuurlijk en zacht interieur met Ferm Living
Gepubliceerd: 24-06-2020

In een wereld die steeds drukker en luider wordt, richten we onszelf steeds meer naar binnen.  De behoefte aan een rustgevende huiselijke sfeer waar kalmte en focus de ruimte krijgen wordt steeds belangrijker voor ons, iets wat Ferm Living maar al te goed begrijpt.

 

De collectie van Ferm Living bevat dan ook veel aardse tinten, organische vormen en natuurlijke materialen die bijdragen aan een ontspannen sfeer, en tussen deze zachte tinten vergaart de cashmere kleur met recht steeds meer populairiteit. 

  ferm-living-blog-cashmere-2.jpg

Design meubelen met de natuurlijke tint cashmere

Het zachte beige-achtige cashmere isgeen opvallende kleur, maar dat wil niet zeggen dat deze tint tussen de andere kleuren in het interieur verdwijnt. Samen met natuurlijke materialen zoals mineralen en hout vormtdeze luxueuze kleurjuist een krachtig maar kalm geheel. Binnen de collectie van Ferm Living zijn er meubels, accessoires en design verlichting in allerlei soorten en maten terug te vinden in deze subtiele tint, ideaal voor een kamer zoals de woonkamer, waar een comfortabele sfeer wordt gewaardeerd.

ferm-living-blog-cashmere-3.jpg

Een eigen oase van rust met Ferm Living

De badkamer is doorgaans een ruimte van ontspanning, waar soms tijdens ochtendrituelen toch een beetje haast wordt gemaakt. Door natuurlijke tinten zoals de cashmere tint in uw badkamer te introduceren creëert u een oase van rust. Met de subtiele design accessoires van Ferm Living, gemaakt van mineralen of hout tovert u uw badkamer al snel om in een natuurlijke ruimte die de tijd net iets minder snel laat gaan. Maak het geheel af met bloemen en planten en u heeft een heerlijk eigen plekje in huis om tot rust te komen.

ferm-living-blog-cashmere-4.jpg

Ferm Living Kids en de rustgevende kleur cashmere

Niet alleen is deze prachtige luxe kleur te vinden in designs voor in de woon- of badkamer, Ferm Living denkt ook aan de allerkleinsten! De zachte cashmere kleur komt bijvoorbeeld terug in de Little Architect serie, een serie met miniatuur meubelen speciaal ontworpen voor kinderen. Een design bank, stoel, tafel, bureau en kruk zijn allen verkrijgbaar in deze neutrale kleur en passen prachtig samen met de andere designs uit Ferm LivingKids collectie, die zelf ook bijna allemaal over een natuurlijke uitstraling beschikken. Deaardse kleur staat bijvoorbeeld heel mooi bij design accessoires van rotan en versterkt de zachtheid in de kinderkamer.Met de cashmere kleur in de kinderkamer creëert u een ontspannen plek voor uw kroost om zich in terug te trekken.

Het neutrale cashmere is een kleur die prachtig past in een ruimte waar kalmte en comfortworden gewaardeerd, geen wonder dat deze kleur zo in populariteit toeneemt en steeds vaker in designs terug te vinden is!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide