4854
Win een shoptegoed van 250 euro

Psssst.... we hebben nu wel een hele fijne actie voor je in petto. In samenwerking met Cafedeco, de online plek waar je álles over meubels vindt, mogen we een shoptegoed weggeven van maar liefst 250 euro, te besteden in een webshop naar keuze! Ben jij al tijden op zoek naar nieuwe meubels of wil je je kamer eens flink pimpen met hippe woonaccessoires? Pak dan nu je kans en doe mee met deze geweldige winactie.

Deze actie is afgelopen. De winnaar is geworden: Sanne van der Willik
Je ontvangt van ons een persoonlijk bericht.

Over Cafedeco
Cafedeco is een platform. Een inspiratiebron. Een ontmoetingsplaats. Een plek waar je alles voor je inrichting vindt en heel belangrijk; waar je ook meteen te weten komt waar je iets kunt zien en kopen zowel on- als offline. En juist die combinatie maakt Cafedeco uniek. Je kunt bij Cafedeco niet alleen zoeken en vinden, maar ook kopen. Want dromen is mooi, hebben is leuker.

Onlangs is de website van Cafedeco in een nieuw jasje gestoken en om dit te vieren maak je kans op een shoptegoed van maar liefst 250 euro, te besteden bij een van de aangesloten webwinkels* Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je hieronder aan te melden voor de nieuwsbrief van Cafedeco en Wonenonline. Shoppen was nog nooit zo leuk! Half juni maken we de winnaar bekend!

Ja, ik wil graag een shoptegoed winnen van 250 euro! 
Check hieronder even het vinkje aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief, vul het formulier in en je maakt kans!

Voorwaarden
Het shoptegoed is te besteden bij webwinkel Flinders, fonQ of Mistderdesign
Het shoptegoed wordt uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon van de webwinkel naar keuze en is niet uit te keren in contanten
De naam van de winnaar wordt op deze pagina bekend gemaakt
Je maakt kans wanneer je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief van Cafedeco en Wonenonline.nl. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven middels de uitschrijflink in de nieuwsbrief
De actie loopt tot medio juni 2019
Wonenonline behoud zich het recht voor deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners